Leo Messi compra l'hotel Es Vivé a Eivissa

Els treballadors de l'espai ja sospitaven que el '10' del Barça podria estar darrere de la compra

Leo Messi, celebrant un gol amb la samarreta del Barça
Leo Messi, celebrant un gol amb la samarreta del Barça | CatalunyaDiari.cat

Leo Messi segueix sumant noves adquisicions per apuntalar el seu enorme palmarès. A les cinc pilotes d’or, quatre Champions League i vuit lligues que suma, ara s’hi ha de sumar també l’hotel Es Vivé ubicat a Eivissa.

El complex, de 52 habitacions, és gestionat per l’hotel Majestic barceloní i és el segon hotel adquirit pel ‘10’ del Barça, després del que va comprar l’estiu passat a Sitges. L’espai en qüestió, doncs, passarà a mans de la firma ‘MIM’, acrònim que correspon a la col·laboració entre l’astre argentí i el Majestic.

Un hotel d’estil ‘Art Decó’ i inspirat en els anys 40

Són els ítems principals de la nova adquisició de Leo Messi. El futbolista del F.C.Barcelona ha adquirit un hotel inspirat en els anys 40 i que ha rebut diversos premis de prestigi com l’’European Property Awards', al millor disseny europeu entre els anys 2016 i 1017.

L'hotel Es Vivé de Leo Messi, en una imatge d'arxiu
L'hotel Es Vivé de Leo Messi, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

L’hotel, d’altra banda, es caracteritza per un fort accent ‘vintage’ amb una barreja evident de colors blancs i blaus. Així mateix, la mateixa pàgina web relata que aquest està conformat per «línies grosses i àmplies corbes», que no fan més que exemplificar l’estil de la nova ‘llar estiuenca’ de Leo Messi.

El darrer dels punts forts de l’hotel, finalment, és que aquest es troba a només 50 metres de la platja d'Es Figueretas. Un espai on, de fet, s’hi troben alguns dels restaurants d’estiu més exclusius de l’illa.

Una habitació del nou complex de Messi
Una habitació del nou complex de Messi | Cedida

 

Els treballadors ja sospitaven des de feia temps

Els treballadors de l’hotel portaven temps donant-hi voltes. Segons assegura el portal ‘Preferente’, molts dels integrants del complex sospitaven que l’astre podria haver comprat l’hotel, ja que havia acudit diversos dies a l’espai.

Un dels espais més exclusius de l'hotel de Messi
Un dels espais més exclusius de l'hotel de Messi | Cedida

 

Leo Messi, d’altra banda, ja ha mostrat molt d’interès darrerament amb el món empresarial i amb Piqué i Iniesta, és una de les figures més ‘inversores’ del vestidor blaugrana.


Comentaris

envia el comentari