Leo Messi parla dels seus problemes amb Hisenda: «Hi havia ordre de Madrid d'atacar-me»

El futbolista argentí assegura que van ser moments molt durs per les coses que es deien de la seva família

Leo Messi jugant un partit amb el FC Barcelona
Leo Messi jugant un partit amb el FC Barcelona | Goal

Leo Messi ja es troba a Rússia, on dissabte que ve debutarà amb Argentina a la Copa del Món. Abans d'anar al país rus, però, ha concedit una entrevista al diari 'Sport' en la que ha repassat l'actualitat blaugrana, ha parlat dels seus desitjos de guanyar el Mundial i ha recordat una de les etapes més difícils de la seva vida: els problemes amb Hisenda.

Sobre aquest últim aspecte ha explicat que va ser un moment «molt dur». «No vaig arribar a la depressió, però sí que la manera en què em van atacar i com es deien coses de mi, del meu pare, de la meva gent ... Va ser molt dur i em vaig sentir molt atacat», afegeix. «Crec que era l'ordre, la d'atacar-me i de pegar-me davant el moment de debilitat que estàvem passant i passava per aquí, per venir de Madrid. Sabia que era així i em feia mal», lamenta.

L'argentí, però, va poder tirar endavant perquè «vaig tenir la sort de sentir el suport de la meva gent, del Barça, de Catalunya i això em feia sentir més tranquil». «Va ser complicat. Era any de Mundial, vaig tenir una lesió pel mig i va ser un procés complicat. Es van dir moltes coses fora de lloc. Em vaig recolzar en els meus i vaig tractar d'aïllar-me de tot», acaba dient.

Una multa de 255.000 euros

Leo Messi va ser acusat, juntament amb el seu pare, de defraudar 4,1 milions d’euros a Hisenda en els exercicis fiscals de 2007, 2008 i 2009 en la gestió dels seus drets d’imatge. Després del judici, el juliol del 2016 l’Audiència de Barcelona el va condemnar a 21 mesos de presó.

No obstant això, com que la pena era inferior als dos anys i no tenia antecedents no va ingressar a presó. El juny de 2017, però, la Fiscalia va acceptar substituir aquesta pena per una multa de 255.000 euros, que es sumaria als dos milions que ja havia hagut de pagar en la primera condemna.


Comentaris

envia el comentari