Leo Messi amb la nova equipació del Barça per la temporada 2020-2021

Leo Messi ignora el missatge de Bartomeu en què li ofereix la seva dimissió, segons Josep Pedrerol

L'argentí no ha contestat l'oferiment del president perquè la seva decisió de marxar del Barça és ferma

Josep Pedrerol, presentador del programa 'El Chiringuito', ha donat més dades sobre la proposta del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a Leo Messi perquè faci marxa enrere en la seva decisió i continuï vestint la samarreta blaugrana. Segons el periodista català, Bartomeu va comunicar-se amb l'astre argentí a través d'un missatge de telèfon mòbil, tot i que el jugador no ha contestat la comunicació del màxim mandatari del club.

En aquest sentit, el periodista català ha detallat que «m'expliquen que Bartomeu està obstinat que Messi segueixi. Li ha enviat un missatge i Messi no li ha contestat». Pedrerol ha afirmat que «no sé a qui afavoreix més aquest missatge, que desconec si es filtra des de l'entorn de Messi o del de Bartomeu». Segons el presentador del programa 'El Chiringuito', el citat missatge deia el següent: «Si tu marxes per culpa meva que sàpigues que jo dimiteixo demà».

Bartomeu, disposat a marxar si Messi segueix de blaugrana

Segons va informar en la jornada d'ahir TV3, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, estaria disposat a fer un pas al costat si d'això depèn la continuïtat de l'astre argentí al Barça. Tal com indica el citat mitjà, Bartomeu s'hauria compromès a deixar el càrrec, tot i que la seva junta acabaria el mandat, si Messi afirma públicament que el seu problema és el president i que continua al Barça.

Tot i aquest intent a la desesperada, sembla que la voluntat de Leo Messi de marxar del Camp Nou és ferma i el seu destí preferit és el Manchester City, amb Pep Guardiola i Sergio 'Kun' Agüero. El jugador blaugrana no vol veure's amb Bartomeu i, segons informen mitjans argentins, parlarà en els pròxims dies en un mitjà espanyol per donar explicacions sobre la seva voluntat de deixar el FC Barcelona.