Leo Messi: «M’agradaria tenir una nena, però està costant»

El '10' del Barça es troba actualment concentrat amb la selecció argentina

Leo Messi sembla haver arribat al súmmum de la seva carrera futbolística. Si haguéssim de remarcar quelcom que falta al seu palmarès, potser diríem un Mundial. I fins aquí, els desitjos de l’astre argentí —que compta amb fins a 5 pilotes d’or i 4 Champions League— direm que estan perfectament complets.

Aprofitant l’aturada per seleccions, però, el ‘10’ del Barça ha sorprès tothom explicant que encara li falta una peça —que s’escapa de l’àmbit futbolístic— per acabar de completar la seva felicitat: una nena.

«M’agradaria tenir una nena, però està costant»

Ha estat la revelació més personal del capità de la selecció argentina i líder del F.C.Barcelona. El futbolista de Rosario ha explicat que «estic molt feliç amb el naixement de Ciro, amb el meu tercer fill» i ha afegit: «M’agradaria tenir una nena i a la meva dona també».

Davant la insistència del periodista de ‘FOX Sports’, el jugador se sincera amb ell i li explica que tot i la voluntat «ens està costant».

Leo Messi, però, no és d’aquells que tira la tovallola. En aquest sentit, doncs, el futbolista argentí ha llençat un missatge on ha assegurat: «Acaba d’arribar el tercer i s’ha d'esperar una mica. Encara hi ha temps».

La família de Messi, a la fotografia
La família de Messi, encantada amb el naixement del seu tercer fill | Instagram

 

Messi i l'excel·lent relació que té amb els seus fills

Messi conserva una gran relació amb els seus tres menuts: Thiago, Mateo i Ciro. Fent referència directa a aquest últim, el mateix Messi al·lega que la seva dona, Antonella Rocuzzo, és l’autèntica peça vertebral de la família.

«Per ara estic feliç amb el tercer, que acaba d’arribar. Sort en tinc de la meva dona que està a casa amb ell i el cuida permanentment» , ha explicat Leo Messi mentre, en ser preguntat per com era com a pare, revelava: «Sóc reflex del que em van ensenyar de petit a casa meva. Amb el temps he anat aprenent més coses, madurant... Ara ja en tinc tres i és tot diferent».

Finalment, Messi ha optat per tancar la seva compareixença fent referència a Thiago, el seu fill gran i qui conserva la passió futbolística del seu pare. «En Thiago no para de jugar al futbol i a la videoconsola. La veritat és que m’està tornant boig amb aquest tema perquè vol jugar-hi sempre i el cert és que ho fem si hi ha temps», ha explicat.


Comentaris

envia el comentari