L'Espanyol no vol ni senyeres ni banderes espanyoles: «volem un RCDE Stadium blanc-i-blau»

El club vol mantenir el seu posicionament neutral en el conflicte de Catalunya

RCD ESPANYOL
L'Espanyol demana un RCDE Stadium blanc-i-blau | Cedida

Tots els sectors de la societat, directa o indirectament, estan relacionats amb els debats polítics i el procés independentista de Catalunya. No obstant això, ningú impedeix que, qui ho desitgi, se'n pugui apartar, quedant en una posició neutra. És el que pretén fer l'Espanyol, conscient que la delicada situació del país crea molta tensió entre els ciutadans, que ha demanat a l'afició portar únicament banderes blanc-i-blaves a l'estadi.

Per mitjà d'un comunicat, la directiva de club de futbol s'ha volgut desmarcar del seu posicionament davant dels conflictes nacionals, volent oferir suport a «tots els agents socials» i «preservant i garantint la pau», mitjançant la «no utilització de la política» per part del club, derivant que el més important és obtenir «el creixement de l'Espanyol» en l'àmbit esportiu.

El club presidit de Chen Yansheng ha reiterat que, davant d'un context polític i civil «agitat», sent conscients de la «pluralitat» que combina la massa social de l'equip, troben necessari que les úniques banderes que es presentin a l'estadi siguin les que identifiquen els colors del club, pel que reclamen un «RCDE Stadium completament blanc-i-blau».

Contra el València, ni senyeres ni banderes espanyoles

Com informa el comunicat, la intenció del club és que, en el partit contra el València, l'afició gaudeixi d'un partit de futbol, sense matisos polítics, pel que difondrà «càpsules creatives i elements audiovisuals» que permetin sentir identificació amb el club, a més que l'empresa Rhombus repartirà banderes amb els colors de l'equip en tots els accessos a l'estadi.


D'aquesta manera, es confia que els seguidors periquitos puguin desconnectar durant 90 minuts de la polèmica continua que els rodeja i puguin gaudir d'un gran espectacle esportiu. «Que ho vegi el món: volem un RCDE Stadium blanc-i-blau! Diumenge i sempre, només blanc-i-blau. Els colors que ens representen a tots. Els colors del RCD Espanyol», sentencia la campanya.


Comentaris

envia el comentari