Lidia Torrent comparteix una fotografia despullada al llit

La publicació a Instagram ja compta amb més de 10.000 m’agrada

Lidia Torrent en 'First Dates'.
Lidia Torrent en 'First Dates'. | Cedida

Lidia Torrent, la jove cambrera de 'First Dates' i filla de la coneguda presentadora Elsa Anka, ens té acostumats a lluir el seu ampli somriure a 'First Dates'. La catalana llueix una espectacular figura i no dubta en compartir fotografies seves a Instagram, algunes fins i tot una mica pujades de to.

Aquest és el cas de la seva última publicació, on la jove surt estirada al llit boca avall amb el tors completament despullat. La imatge, que compta amb més de 10.000 m'agrades, ha causat furor entre els seus seguidors, que no han deixat de destacar la bellesa de Lidia Torrent. «No pot haver-hi foto més senzilla i més bonica! Felicito a qui vegi això quan desperti», era un dels comentaris que es podia llegir.

 

 

Una publicación compartida de Lidia Torrent Anca (@lidiatorrentanca) el

Li agradaria ser mare

Amb motiu del Dia de la Mare, la jove cambrera del programa 'First Dates' va assitir al costat d'Elsa Anka al programa de Toñi Moreno 'Viva la vida', on l'estrella de Telecinco no va dubtar a preguntar a la jove per la maternitat. En realitat, la pregunta anava dirigida a Elsa, ja que Toñi preguntava a la presentadora si es veia com àvia, però ella li passava el testimoni a Lídia, deixant que ella fos la que respongués la compromesa pregunta.

«Et veus d'àvia o no?», preguntava Toñi a Elsa, però va acabar responent Lídia, qui assegura que alguna vegada les dues han parlat d'això: «és que últimament és com que tothom al meu voltant es queda embarassada, i jo dic: però que és això?», confessava entre les rialles de la seva mare.

Després d'això es posava una mica més seria i contestava a Toñi explicant que malgrat que és el seu desig, no és una cosa que vulgui fer encara. «A mi m'encantaria, vull ser mare, però encara no», confessava. Sembla que de moment, Lidia i el seu xicot, Matías Roure, qui també surt al programa 'First Dates', no portaran un petit bebè a les seves vides.


Comentaris

envia el comentari