Lidia Torrent sorprèn amb un espectacular biquini en una platja paradisíaca

La coneguda cambrera de 'First Dates' ha compartit una instantània que ja acumula més de 10.000 'likes'

 

Efecto placebo

Una publicación compartida de Lidia Torrent Anca (@lidiatorrentanca) el

Tots estem acostumats que Lidia Torrent, una de les cares més conegudes del restaurant de 'First Dates', acudeixi amb un gran somriure a prendre nota als invitats del programa. Ara bé, el que potser no tothom sap, tot i que és fàcil d'intuir, és que la filla d'Elsa Anka també té un cos molt ben cuidat, una figura que ja ens agradaria a molts i moltes, i que no dubta a ensenyar a les xarxes socials. 

Recentment, Torrent ha sorprès els seus seguidors amb una nova instantània a Instagram, on presumeix del seu cos amb un espectacular biquini negre. En concret, la presentadora sembla que estigui donant la benvinguda a l'estiu de la millor forma, asseguda sobre un tronc en una platja paradisíaca, just al davant del mar.

«Efecte placebo»

Tot i l'espectacularitat de les imatges, sembla que la cambrera més famosa de 'First dates' no ha volgut explicar on es va fer la fotografia. De fet, s'ha limitat a escriure tan sols dues paraules, que no obstant això indiquen que Torrent estava completament enamorada del paisatge del seu voltant: «Efecte placebo». 

Lidia Torrent a 'First Dates'.
Lidia Torrent a 'First Dates'. | Cedida

La instantània, com sol passar en casos com aquest, s'ha viralitzat molt ràpidament, i en poc menys de 24 hores ha enamorat els seus seguidors, que li han deixat, com a regal, més de 10.000 'likes'. Pot semblar una xifra més discreta que la que aconsegueixen altres 'influencers' o models més conegudes, però supera moltes de les publicacions de Torrent. 

Vol ser mare, però no ho considera prioritari

Recordem que el passat Dia de la Mare, Lidia Torrent i Elsa Anka van acudir al programa que presenta Toñi Moreno a Telecinco, 'Viva la vida', on l'andalusa no va dubtar a preguntar a la coneguda cambrera sobre la seva maternitat. De fet, ho va fer de manera indirecta, ja que Toñi va preguntar Elsa si es veu com a àvia en un futur. Llavors, ella va deixar que contestés Lidia. 

«És que darrerament sembla que tothom al meu voltant es queda embarassat, i penso, però què és això», va dir llavors Torrent, provocant algunes risses per part de la presentadora i la seva mare. Després d'aquesta primera intervenció, Torrent es va posar més seriosa, i li va confessar a Toñi Moreno que, tot i que és un dels seus desitjos, no és una cosa que pensa fer molt aviat. «A mi m'encantaria, vull ser mare, però encara no», va dir. 


Comentaris

envia el comentari