rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lidl vendrà cinc noves cremes solars

A partir del pròxim 5 d'abril es trobaran diversos productes per a la cura de la pell i protecció solar per un preu molt assequible
Un dels rètols d'un supermercat Lidl | CatalunyaDiari.cat

 

Les diferents cadenes de supermercats aprofiten l'arribada del bon temps per oferir als seus clients nous productes. Empreses com Lidl o Mercadona tenen una gran varietat de productes especialment pensats per aquesta època de l'any, i per aquest motiu volen oferir els millors productes solars per la cura i protecció de la pell i el cabell.

 

Cien de Lidl s'ha convertit en la marca més venuda del mercat i és una de les millors valorades per l'OCU. I per continuar sent la marca preferida pels consumidors, s'ha decidit llançar una nova i esperada oferta de productes de la línia Cien Sun.

Nous productes de Cien Sun de Lidl

La companyia Lidl ha decidit vendre nous productes de Cien Sun, que a més de protegir la pell dels rajos solars, ajuden a aconseguir un bonic bronzejat, sense deixar de banda que la protecció i cura són fonamentals en aquests mesos de primavera i estiu.

Per aquest motiu, a partir del pròxim dijous 5 d'abril, als supermercats Lidl es podran comprar els diferents productes solars de Cien Sun per un preu molt assequible i tots ells per menys de 4,50 euros. Cal destacar que alguns d'aquests productes de protecció solar i cura de la pell només estaran a la venda fins al diumenge 8 d'abril.

Els 5 productes de Cien Sun per protegir i bronzejar

Els cinc productes solars que es podran trobar a les botigues de Lidl a Catalunya destaquen per estar especialment indicats per la cura de la pell tant de nens com adults. També hi ha cremes facials, esprais solars pensats per protegir, bronzejar i a més, amb resistència a l'aigua.

Loció solar ‘Sensitive’ de Cien Sun | Lidl

 

Loció solar 'Sensitive'

És una crema solar amb un factor de protecció molt alt de 50+. És apte per a pells sensibles i amb tendència acneica i amb dermatitis. Aquesta loció té un preu de 3,99 euros els 150 ml i estarà a la venda des del pròxim 5 d'abril.

Esprai solar Invisible de Cien Sun | Lidl

 

Esprai solar Invisible

Amb una protecció alta de factor 30, es pot trobar una loció en esprai de Lidl que no taca, no engreixa la pell i és de ràpida absorció. Al ser invisible, té una perfecta aplicació i a més és resistent a l'aigua. Aquest esprai estarà disponible només del 5 al 8 d'abril per 4,49 euros els 250 ml.

Solar efecte brillant d'olor a coco de Cien Sun | Lidl

 

Solar efecte brillant d'olor a coco

Per una pell radiant i un bronzejat progressiu, Cien Sun llançarà una crema solar amb efecte brillant amb un factor de protecció mitjà de 20. El que més agradarà d'aquesta crema solar és la brillantor que aportarà a la pell i l'olor de coco. A més, és un producte resistent a l'aigua. Disponible des del 5 d'abril per 3,99 euros els 250 ml.

Oli solar de coco en esprai de Cien Sun | Lidl

 

Oli solar de coco en esprai

Lidl vendrà un oli solar en esprai especialment pensat per aconseguir un bronzejat ràpid, ja que es tracta d'un producte pel sol amb un nivell baix de protecció 6. Per la seva textura, deixa una brillantor a la pell i un aroma de coco. Aquest oli solar de coco té un preu de 4,49 euros els 250 ml i serà de venda exclusiva fins al 8 d'abril.

Espuma ‘after sun’ per la dutxa de Cien Sun | Lidl

 

Espuma 'after sun' per la dutxa

Per calmar, hidratar i refrescar la pell després de l'exposició al sol, Lidl també vendrà una crema per a després del sol, concretament un 'after sun' en espuma per a la dutxa. Es tracta d'un producte que calma i refresca la pell per tan sols 1,99 euros els 200 ml. També estarà disponible entre el 5 i el 8 d'abril.