Lidl es situa al capdavant de la pesca sostenible

Lidl es renova: regala la compra a domicili

La cadena de supermercats llança aquesta fantàstica novetat després que molts supermercats hagin cancel·lat la seva compra 'online'

Amb l’estat d’alarma prolongat 15 dies més per la crisi delcoronavirus, realitzar la compra al supermercat suposa un risc d’exposició afegit al contagi del virus, i més ara que molts supermercats d’arreu del territori han cancel·lat la possibilitat de  compra 'online' amb repartiment a domicili.

Davant la situació tan excepcional que vivim, Lidl  ha pres una decisió per tal de fer més segura la compra per als seus clients, i que ens ajudarà a afrontar millor les  3 setmanes de quarantena que ens esperen per davant.

 

 

Lidl ofereix repartiment a domicili gratuït

La cadena alemanya ha decidit repartir gratuïtament a domicili, qualsevol compra que superi els  30 euros  de la seva secció basar, és a dir, en tots els articles de la llar, moda, esport, mascotes, terrassa, etc. El descompte estarà disponible a la seva pàgina web fins al 31 de març, i per aconseguir-lo només has d’introduir el codi de descompte ‘LIDLTELOPONEFACIL’ a l’hora de fer la compra, i validar.

A banda d’això, cada setmana  Lidl  seguirà oferint cupons de descompte per a les teves compres, així que per gaudir-los només has d’estar atent a la seva  pàgina web  para anar consultant els nous descomptes periòdicament, de manera que puguis tenir una experiència de compra  senzilla i econòmica.

A més a més, Lidl està molt conscienciat amb la situació actual i diàriament mostra les mesures d’higiene i desinfecció que està prenent en tots els seus supermercats per tal d’evitar una sobreexposició dels seus treballadors i clients al contagi del  coronavirus.