Uns lladres van robar un rellotge a Joan Laporta als carrers de Barcelona

L'expresident del Barça va ser atracat per dos individus mentre passejava pel Passeig de Gràcia

Joan Laporta va ser víctima d'un robatori aquest estiu
Joan Laporta va ser víctima d'un robatori aquest estiu | CatalunyaDiari.cat

Joan Laporta va patir un moment de molta tensió el passat mes d’agost. L’expresident del Barça passejava pel Passeig de Gràcia de Barcelona, quan va ser atacat per dos individus que tenien intenció de robar-li. L’advocat es va resistir i va forcejar amb els dos assaltants, que van acabar fugint del lloc del delicte, enduent-se el rellotge de Laporta.

Ell, però, va aconseguir quedar-se amb un casc de motocicleta que duia un dels dos atracadors. En un primer moment no se'n va adonar del robatori, fins que instants després de la lluita amb els dos lladres, quan ja es trobava més tranquil, va veure que ja no lluïa en el seu canell el seu luxós rellotge valorat en uns 70.000 euros.   

  

Laporta ha denunciat els fets davant la policia

Joan Laporta va voler denunciar el robatori que va patir immediatament. És per això que es va dirigir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del districte de les Corts. Un cop allà va relatar l’incident i va entregar el casc a la policia catalana.  

El cos policial ha obert una investigació sobre el cas que encara continua oberta. Membres de la unitat científica dels Mossos estan analitzant el casc per veure si poden extreure alguna prova que els ajudi a identificar els dos lladres.  

Robar rellotges de luxe, un delicte molt estès a la ciutat

En els últims mesos, s’han produït als carrers de Barcelona diversos robatoris similars. El passat 22 de juliol la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir cinc persones involucrades en la sostracció d’un rellotge valorat en 120.000 euros, en concret de la marca Richard Mille. Els agents del Grup de Delinqüència Urbana (GDU) de Ciutat Vella van detectar diversos grups que seguien un ‘modus operandi’ per robar objectes de luxe, sobretot a turistes.  

Aquests lladres estaven especialitzats a seleccionar primer una víctima amb una joia o un rellotge d’alta gamma que es trobés al carrer. Després, confirmaven telefònicament el valor de l’objecte que volien robar.  Un cop havien fet això, la seguien i, comprovant que no hi hagués policia pels voltants, cometien el robatori amb una estrebada.


Comentaris

envia el comentari