Barri Sant Roc de badalona

Apedreguen manifestants de les 'Marxes per la Llibertat' de camí a Barcelona

Els participants de la marxa havien sortit de Girona i arribaven a Badalona pel pont que passa prop del barri de Sant Roc de la ciutat catalana

Durant les marxes per la llibertat que s’han realitzat en la jornada d’avui divendres, 18 d’octubre, s’han produït incidents quan una de les marxes es trobava al pont d’entrada de Badalona, per la C-31.

Els participants de la marxa havien sortit de Girona i arribaven a Badalona pel pont que passa prop del barri de Sant Roc de la ciutat catalana.

Apedregats a l'altura del barri de Sant Roc, a Badalona

Quan han arribat a aquell punt del camí, i quan estaven passant pel pont de la C-31,  vàries persones han tirat pedres als manifestants que passaven pel pont.

Les pedres han ferit a varis manifestants que es dirigien a la ciutat comtal, seguint la marxa per la llibertat convocada per les associacions culturals d’Òmnium Cultural i ANC.

Els manifestants s’han queixat de l’actitud dels agressors per les xarxes socials, i també han aprofitat per anunciar que els ferits per les pedres han pogut continuar la marxa i que les seves vides no corren perill.

També pots llegir...