Llista electoral de la CUP a Valls per les eleccions municipals 2019.

La CUP presenta la seva candidatura a Valls amb Ester Huguet al capdavant

El seu lema de campanya és 'Canviem la pel·lícula'. La candidatura s'ha presentat en un acte a la Plaça 1 d'Octubre de la capital de l'Alt Camp

La CUP de Valls ha donat a conèixer els noms que componen la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals. Ester Huguet anirà al capdavant de la candidatura com a alcaldable i la seguiran Xavi Anglès i Anna Merino,  en una llista en format ‘cremallera’, és a dir que es configura dona-home-dona-home.

L’acte de presentació de la candidatura s’ha fet a la plaça 1 d’octubre de Valls «un lloc emblemàtic», ha dit Ester Huguet que ha definit la llista electoral de la CUP com una  «candidatura transversal amb persones de procedències molt diverses».

El lema 'Canviem la pel·lícula' ha centrat l'acte

L’acte ha tingut com a lema ‘Canviem la pel·lícula’. En aquest sentit, Huguet ha explicat que pretenen «escriure un nou guió per a Valls,  fent polítiques centrades en les persones i no en el capital». De fet, aquest lema ja corre fa uns dies per les xarxes socials entre persones afins a la CUP.

La candidata de la CUP a l’alcaldia de Valls ha criticat «l’apalancament que porta l’actual equip de govern  amb polítiques caduques i ja ha arribat la seva fi; és hora de canviar».

Durant l’acte de presentació, des de la CUP s’ha posat de manifest la necessitat de cuidar el petit comerç, fer front a la degradació del Barri Antic o fer polítiques en clau molt més feminista.

Actualment la CUP compta amb tres regidors a l’oposició a l’Ajuntament de Valls, entre ells Ester Huguet.  Els altres dos, Jordi Robert i Paloma Vicente, repeteixen en les llistes però com a suplents.

Llista electoral de la CUP de Valls:

1-Ester Huguet Roselló

2-Xavi Anglès Pujolràs

3-Anna Merino Tarrida

4-Pere Vidal Domènech

5-Jèssica Beltran Casacuberta

6-Joan Segura Moreno

7-Bibi Odina Bastida

8-Mario Gonzàlez Díaz

9-Montse Aumatell Arnau

10-Èrik Lozano Aubareda

11-Lídia Montalà Espinosa

12-Marck Anthony Alava Galarza

13- Laura Pérez Muñoz

14-Jep Martí Baiget

15-Elisenda Trilla Ferré

16-Joan Guasch Torné

17-Sònia Vaquer Basora

18-Marc de Bofarull Prats

19-Míriam Culleré Pié

20-Jofre Llagostera Guasch

21-Montse Capdevila Tondo

SUPLENTS

1-Ciscu Martinell Urgell

2-Paloma Vicente Vives

3-Jordi Robert Caselles

4-Gerard Nogués Balcells

5-Jordi Escoda Cusidó

6-Lurdes Quintero Gallego

7-Aida Garcia Secall

8-Ton Úbeda Gaya