junts-per-valls

Junts per Valls dona a conèixer la seva llista electoral del 26-M en un acte multitudinari

A causa de la pluja, l'acte s'ha dut a terme sala d’actes del Convent del Carme. Molta gent l'ha hagut de seguir en un espai habilitat sota els porxos del claustre, a través d'una pantalla

Ahir al vespre, la sala d'actes del Convent del Carme de Valls es va quedar petita per acollir la presentació de la candidatura de Junts per Valls per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. L’acte va comptar amb la presència de l'exconsellera de Cultura i diputada Laura Borràs, Jaume Alonso Cuevillas, candidat al Congrés i la intervenció en directe del President Carles Puigdemont.

L'acte també va servir per presentar els candidats de Junts per Catalunya a les diverses alcaldies de l’Alt Camp. Hi van assistir els alcaldables de Puigpelat, El Pla de Santa Maria, El Pont d’Armentera, Montferri, Rodonyà, Vilabella, La Masó, La Riba, Alcover, Alió, Cabra del Camp, Bràfim, Nulles, el Rourell, Aiguamúrcia i El Milà.

Dolors Farré, la cap de llista de Junts per Valls, va voler reconèixer la confiança i la tasca duta a terme per l'actual alcalde, Albert Batet, en les diverses legislatures, i va afirmar que «Valls ha tingut el millor alcalde que podia tenir durant aquests anys». Parlant sobre la ciutat, Farré també va apuntar que l'actual consistori ha fet molta feina durant aquests anys «ara no la podem malbaratar».

Ferré va presentar una llista plural, transversal i de ciutat, que recull l’esperit de Junts per Catalunya, i que aplegarà a moltes i diverses persones implicades plenament en la ciutat i en el seu teixit associatiu. Així, la candidatura agrupa persones estretament vinculades al món de la cultura, l’esport, l’àmbit social, el comerç o l’empresa, entre molts altres sectors i àmbits. 

junts-per-vall-s
La candidatura és transversal i representa tots els àmbits socials i culturals de la ciutat | Cedida

 

Laura Borràs, en la seva intervenció, va remarcar que la candidatura de Junts per Valls reflecteix a la perfecció, a nivell local, els valors de Junts per Catalunya i que en aquests moments tan transcendentals «cal sumar i no restar». Per tancar l’acte, el President Carles Puigdemont va fer un discurs a través de la pantalla des de la Casa de la República a Waterloo. 

LLISTA DE JUNTS PER VALLS PER LES ELECCIONS MUNICIPALS 2019

1- DOLORS FARRÉ

2-FRANCESC XAVIER SALAT

3-MARC AYALA

4-SÒNIA ROCA

5-LAIA CASTELLS

6-ROSA MARIA ROVIRA

7-MARTÍ BARBERÀ

8-ENRIC GARCIA

9-BÀRBARA FLORES

10-MANEL ODINA

11-AÏDA SÁNCHEZ

12-SERGI MARTÍNEZ

13-ASSUMPCIÓ ROIG

14-NEUS PLUVINET

15-RAMON GIRÓ

16-MERCÈ ABELLÀ

17-MARC ROSELLÓ

18-ROCÍO MARTÍNEZ

19-RAQUEL CANTOS

20-JOAN CARLES SOLÉ

21-ALBERT BATET