Imatge primer pla de Llucià Ferrer

Llucià Ferrer, de TV3: La seva parella i en Màrius i l'Úrsula, els seus dos fills

La faceta més personal del presentador de l''Atrapa'm si pots'

Llucià Ferrer és un mític presentador de TV3que des que presenta l''Atrapa'm si pots', la seva fama ha anat en augment.

El seu espai és un concurs en forma de quiz que se solia emetre els caps de setmana. No obstant això, gràcies a les seves audiències, des d'aquest juliol l'espai s'ha començat a emetre de dilluns a divendres.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Llucià Ferrer destaca molt pel seu gran carisma com a presentador i gràcies al seu Instagram, on recull a més de 19 mil seguidors, també podem veure com és realment quan no està davant d'una pantalla de televisió.

Amor de pare

En el seu perfil podem veure els fills del presentador de TV3, el Màrius i l'Úrsula. El fill gran té 4 anys i va néixer l'1 d'octubre de 2019, una data molt significativa pels catalans, i la petitona de casa va néixer el maig del 2021.

Llucià Ferrer s'ha casat dues vegades. El primer cop va ser als 24 anys amb el seu primer amor que tot plegat, no va acabar gaire bé. Però va trobar novament la il·lusió amb la seva dona Carola Rucabado. 

Ambdós han construït una família preciosa i no dubten a compartir les seves alegries a través de les xarxes socials. I és que en Màrius i l'Úrsula no podien haver tingut uns pares millors. Oi que fa goig la família?

Una gran trajectòria

L''Atrapa'm si pots' no ha sigut la seva única feina. Prèviament, havia fet molts programes low cost patrocinats pel Barça o per una Conselleria. 

El seu punt àlgid va ser quan va dirigir i presentar el segon programa estrella deCatalunya Ràdio. L''On vols anar a parar' va tenir la seva època d'or en el seu moment, però tan aviat Toni Clapés va aparèixer a RAC1, tot se'n va anar en orris.

Imatge de Llucià Ferrer presentant
El programa de Llucià Ferrer és líder en la seva franja | TV3

Ara bé, en Llucià va aixecar ben alt el cap quan va agafar el lloc de presentador a l''Atrapa'm si pots'. El programa competeix diàriament amb l'espai de Roberto Leal aAntena 3i sembla que amb pic i pala ha aconseguit igualar, i fins i tot superar, les seves audiències.