Una intensa llum blava il·lumina la nit de Nova York i genera moltes teories

La policia de Nova York ha calmat les especulacions dels veïns explicant que es tractava d’una explosió a una estació elèctrica al barri de Queens, la qual ha provocat alguns talls de llum

Foto de l'explosió de llum blava aquesta passada nit a Nova York
Foto de l'explosió de llum blava aquesta passada nit a Nova York | @IzzyChester1

Un impressionant resplendor ha despertat els novaiorquesos aquesta nit de dijous a divendres. Els veïns no acabaven d’entendre que estava passant, d’on venien les estranyes llums blaves que il·luminaven el cel durant minuts.

Molts van registrar el fenomen amb els seus mòbils i compartien les imatges per les xarxes socials especulant amb humor una invasió extraterrestre, un combat entre el déu Thor i les forces del mal d’un dels còmics de Marvel o una acció dels Caça-fantasmes.

No es tractava de cap fenomen paranormal, aquesta explosió tan brillant que va il·luminar la nit dels barris de Queen i Astoria va ser provocat per un incident en el transformador d’una subestació elèctrica del barri de Queens. No va provocar ferits, però si talls d’electricitat a les cases de la zona i va obligar tancar per una estona l’aeroport de la Guardia.

Les autoritats de Nova York van desmentir que es tractava d’un fenomen malèfic

L’anècdota va generar molt humor i conspiracions a les xarxes socials. Molts es van mofar de l’incident a la subestació elèctrica de Con Edison amb vídeos editats de les llums i el desembarcament de tropes alienígenes, o amb personatges dels còmics Marvel.

També et pot interessar: Ensurt als Estats Units i Mèxic per l’aparició d’unes estranyes llums al cel

La Policia de Nova York no va tardar gaire en desautoritzar aquestes sospites i informava al seu compte oficial que «les llums que han vist a la ciutat provenen de l’explosió d’un transformador de una instal·lació de Con Ed a Queens», i van assegurar que l’incendi estava controlat i no s’havien de lamentar víctimes.

La oficina de l’alcalde de Nova York, Bill de Blasio, també va reaccionar ràpid explicant en un comunicat que no havien estat els extraterrestres i que les autoritats i l’empresa energètica investigava els fets.

Per la seva banda, Con Edison informava que «s’havia originat un petit incendi elèctric a la subestació, al barri de Astoria, que havia danyat alguns transformadors i havia provocat les llums i els talls elèctrics a l’àrea de l’entorn». Així s’ha resolt el misteri de les llums brillants al cel de la ciutat més comospolita d'Estats Units aquesta nit passada.


Comentaris

envia el comentari