Fases de la luna: cómo hacer los más potentes rituales según la astrología

El poder de la Lluna sobre els rituals

Les fases lunars poden exercir-hi una influència o una altra i els poden conferir més força

Fa segles que els humans fan servir rituals màgics per tal d'assolir els seus objectius, tant si es tracta d'alliberar-se d'alguna cosa negativa com per mirar d'atraure coses bones a la vida. Ens trobem en la situació que ens trobem, probablement hi ha un ritual que s'adapti a les necessitats que tenim, i les fases de la Lluna ens podrien ajudar a aconseguir que aquests rituals tinguin una efectivitat més alta.

La influència de les fases lunars per als rituals

Tal com explica 'Horóscopo Mágico', la Lluna té una gran influència en diversos aspectes de la nostra vida, com ara els naixements, els cabells o el son: tots nosaltres ens trobem sota les seves influències. Per aquesta raó, resulta senzill entendre la influència que les fases lunars poden tenir dins dels rituals, tot i que cal que triem el període més indicat per dur-los a terme. 

Els cicles lunars poden veure's com una respiració: es poden assimilar a una sèrie d'expiracions i d'inspiracions interminables. En el moment en què duem a terme l'exhalació, ens alliberem d'un aire que ja no ens resulta convenient i, en el moment en què duem a terme la inhalació, aconseguim atraure l'aire que ens pot resultar beneficiós.

Passa exactament el mateix amb les fases lunars en funció de l'astrologia  i dels rituals. Aquí, podem afirmar que  les expiracions es vinculen amb la lluna minvant i que les inspiracions es relacionen amb la lluna creixent.

Fases de la luna: cómo hacer los más potentes rituales según la astrología
L'astrologia i les fases lunars poden influir molt en els rituals que fem | HOROSCOPOMAGICO.COM

 

Fases lunars en funció de l'astrologia

Per tal que no ens quedi cap mena de dubte a l'hora de dur a terme un ritual, cal que recordem que a partir de la fase de lluna plena i fins a la de lluna nova, la Lluna minva, i això es correspondria a l'expiració, tal com hem dit abans, a la modalitat d'alliberament. Des del moment en què arriba la lluna nova i fins a la lluna plena, la Lluna és creixent, i això equival a la inspiració, a la modalitat de carregar energia.

Igualment, hi ha diversos experts dins de l'àmbit de l'astrologia que afirmen que l'etapa de la lluna creixent és un període ideal per tal de dur a terme invocacions beneficioses i per augmentar la líbido, els actius, atraure sort, amor, diners, etc. La fase de lluna minvant és un moment propici per tal d'exorcitzar el mal, baixar de pes, acabar amb els mals encanteris, allunyar les males influències, solucionar addiccions... La lluna decreixent ens ajudarà a dur a terme els rituals màgics que resulten més positius. 

Els rituals més adequats segons la fase lunar

Les energies varien en funció de les fases lunars. Si treballes amb l'energia lunar, realment pots aconseguir assolir els teus somnis més fàcilment. Ara bé, abans de posar-te a dur a terme rituals caldria que netegessis bé casa teva o l'espai on et trobis. Això ajudarà a eliminar les energies negatives i farà que s'obrin a les teves preguntes.

Rituals ideals per a la lluna nova

Neteja la porta d'entrada de casa teva —o la porta per on entris i surtis de manera més freqüent—, amb la voluntat d'emprendre camins nous i pensant en els objectius que vols assolir. Pots dur a terme aquesta neteja amb l'ajuda de sàlvia i encenent encens i també una espelma. Igualment, pots triar estar en silenci o sentir música de meditació. 

En aquesta fase de la Lluna, un dels rituals més habituals és el de fer un Xec de l'Abundància. Per aconseguir-ho, cal que tinguis la ment ben clara i que confeccionis un taló o xec. Pots fer-ne servir un d'oficial del banc, o també un que estigui en blanc i que et puguis descarregar a través d'Internet. Dins de l'espai per indicar «pagat a l'ordre de», escriu el teu nom sencer. 

On s'hi ha d'escriure l'import,  indica-hi «pagat en la seva totalitat», perquè desconeixes tot allò que l'univers et depara. On s'hi ha descriure la quantitat, anota-hi el mateix. A l'espai de la signatura, firma com «La Llei de l'Abundància». Finalment, conserva'l en un indret resguardat i segur i deixa de pensar-hi, perquè a partir d'aquest moment en tindrà cura l'univers.

Fases de la luna: cómo hacer los más potentes rituales según la astrología
Descobreix quins són els rituals més efectius i potents en funció de les fases lunars | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

El millor ritual per a la lluna creixent

Es tracta d'una fase ideal de progressió de la Lluna  pel que fa als rituals que pretenen atraure les coses que volem. En cas que tinguis ganes de desenvolupar un determinat aspecte vital, serà un instant de molta efectivitat. Igualment, si tens ganes de rebre algun missatge o alguna altra cosa, aquesta fase lunar t'oferirà l'oportunitat més interessant per aconseguir-ho. 

La lluna creixent fomentarà el desenvolupament de les habilitats psíquiques, dels somnis premonitoris, de la clarividència i la intuïció. Es tracta d'un astre que ajuda a potenciar la intuïció, que és un atribut femení —tot i que això no vol pas dir que els homes no en puguin tenir. Aquesta fase lunar és un bon moment per tal de construir, crear, enfortir, aixecar coses, augmentar, portar en positiu... En definitiva, es tracta d'una etapa molt propícia per a la inspiració i la creativitat.

Durant una nit de lluna creixent, pots agafar un recipient que contingui aigua i que disposi d'unes dimensions prou grans per introduir-hi les mans. Mira com es reflecteix aquesta fase de la Lluna a l'aigua durant uns quants minuts, i demana allò que necessitis. Utilitza aquesta aigua per rentar-te les mans, i deixa que s'assequi a l'aire. A continuació, agafa una espelma feta de cera d'abella o de mel i encén-la. 

El ritual més indicat per a la lluna plena

La lluna plena és una fase ideal per atraure diners, i hi ha un ritual que es relaciona amb aquest període lunar que consisteix a ensenyar la cartera o moneder a la Lluna. Es recomana dur a terme aquest ritual ben a prop de l'hora en què la lluna plena apareix al cel. En aquest moment, et caldrà sortir a l'exterior, al pati, balcó o jardí o, si no en tens, pots fer-lo per la finestra.

Agafa la teva cartera o moneder, sense cap moneda ni targeta de crèdit. Si et ve de gust, hi pots deixar els bitllets. Adreça't a la lluna plena i sacseja ben fort el moneder o la cartera, amb bon humor i alegria, d'una manera divertida i, si vols, fins i tot pots saltar. No s'ha estipulat cap durada concreta per a aquesta acció, però deixa que duri uns quants minuts.

Igualment, pots pronunciar en veu alta frases de l'estil de «senyora Lluna, gràcies per enviar tant d'amor a la Terra», o bé «gràcies Lluna per dipositar tants diners dins de la meva cartera». La tradició astrològica indica que no et faltarà res fins que arribi el següent cicle de la Lluna. Si t'interessa la litoteràpia, les nits de lluna nova i de lluna plena són moments adequats per dur a terme una recàrrega dels cristalls. Només et caldrà col·locar-los de manera que la llum de la Lluna els il·lumini.

També et pot interessar...

  • Les canalitzacions espirituals i l'energia dels éssers de llum
  • Tots els secrets de la dieta de la Lluna per perdre pes
  • Descobreix el significat espiritual de la rosa dels vents