IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lolita Flores comparteix a les xarxes una imatge amb el seu net Noah

A la fotografia es pot veure la cantant donant el biberó al seu net acompanyat amb un missatge molt emotiu

Imagen de Lolita Flores.
Lolita Flores està molt orgullosa del seu net Noah. | Cedida

Fa molt poc que Lolita Flores ha rebut una de les millors notícies de la seva vida. El passat 12 d'octubre d'aquest mateix any va néixer el seu net Noah, fill d'Elena Furiase. Des del moment en el qual es va convertir en àvia, la cantant no ha pogut ser més feliç i li encanta poder presumir de la seva nova faceta familiar. Tot i estar sempre molt enfeinada, Lolita no perd cap instant i aprofita tots els moments que pot per estar amb la seva família, ara sobretot amb el seu net Noah, el més petit del clan Flores.

En un d'aquests moments en els quals pots compartir el temps amb la seva família, Lolita Flores ha pogut passar una de les millors tardes en molt temps. Aquest passat diumenge 18 de novembre, la cantant ha pogut estar amb el nen dels seus ulls, Noah, qui la té completament enamorada i encantada. És per aquesta raó que Lolita vol presumir de net com totes les àvies del món i ha compartit a les xarxes socials una imatge molt emotiva on se la pot veure al costat del seu petit Noah

A la fotografia la cantant té el nen entre els seus braços mentre li dona un biberó i aprofitant l'ocasió ha volgut compartir també unes emotives paraules d'agraiment per Elena i Gonzalo, pares del petit Noah: «Avui no he pogut ser més feliç. Des de l'una de la tarda fins les deu de la nit he gaudit del meu net Noah. Més felicitat, impossible. Gràcies Elena Furiase i Gonzalo per ferme avui una mica més feliç. T'estimo Noah, us estimo fills».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaaaahhhahahaha cigüeñaaaaaaaa agua aquí agua ayaaaaa

Una publicación compartida de Guillermo Furiase (@guillefuri) el

L'oncle Guillermo Furiase, amb el petit Noah

Lolita Flores no ha estat la única de la família que ha pogut gaudir del petit Noah durant aquest cap de setmana. Guillermo Furiase, per la seva part, també ha exercit de mainadera del seu nebot una estona i  tampoc ha volgut perdre l'oportunitat de compartir a les xarxes la seva felicitat amb una imatge on surt amb el fill de la seva germana Elena.

En aquesta instantànea es pot veure a Guillermo agafant en braços el seu nebot Noah emulant la escena mítica del 'Rey Lleó' al començament de la pel·lícula. A més a més, ha acompanyat la fotografia amb una frase que vol imitar el que s'entèn que diu la cançó que s'escolta en aquest punt de la cinta: «Aaaaahhahahaha cigüeñaaaaa agua aquí agua ayaaa». 

L'arribada del petit Noah a la família ha suposat un moment molt preciós per tothom, sense cap mena de dubte, tot i que tenir cura d'un nadó suposa un gran esforç, el seu somriure té la capacitat de curar qualsevol mal que pugui existir. I si no, la seva mare Elena Furiase ho deixa patent en el meravellós missatge que ha compartit al seu compte d'Instagram amb motiu del primer mes de vida del seu petit Noah: No m'importa caure de son, no m'importa la tendinitis del braç, no m'importa el dolor de coll, no m'importa no tenir temps, no m'importa menjar a deshora, no m'importa, no m'importa, doncs tot val la pena si puc veure't créixer fort, feliç i sa».


Comentaris

envia el comentari