Lorena Castell penja una fotografia sense maquillar a Instagram

La presentadora catalana ha sorprès tothom compartint una imatge seva pocs minuts després de llevar-se
Imatge de Lorena Castell a 'Zapeando' | Cedida

 

No és massa habitual que les famoses acostumin a mostrar-se públicament tal com són. Normalment, a les fotografies que pengen als seus perfils d’Instagram apareixen  arreglades i ben vestides. La presentadora catalana Lorena Castell, però, ha volgut trencar aquest norma amb l’última imatge que ha compartit al seu perfil d’aquesta xarxa social.   

 

La col·laboradora de 'Zapeando' o 'Vodafone Yu' ha pujat una instantània seva des del llit, minuts després de llevar-se i on se la pot veure sense maquillatge. Amb la imatge, Lorena ha escrit un missatge que ens diu quan ha estat feta la fotografia: «Morning», paraula que significa matí en anglès.    

 

La imatge ha sigut molt aplaudida entre els seus seguidors 

Ràpidament, la imatge s'ha fet viral i en poques hores ha arribat a tenir més de 5.000 'm'agrada' a Instagram. La foto també ha generat molts comentaris entre els seus seguidors, que majoritàriament, han aplaudit la valentia de la catalana i l'han llençat tot tipus de floretes. 

 

El comentari més repetit era: «Ets guapa fins i tot quan t'acabes de llevar». Tot i això hi ha alguns dels seus fans que s'han fixat en un altre detall curiós de la fotografia. I és que Castell mostrava a la fotografia part dels seus sostenidors blaus, però que si ens fixem en la imatge, estant del revés.     

Altres famoses ja van seguir les seves passes

Lorena Castell no és la primera cara coneguda que decideix ignorar les possibles crítiques i penja una fotografia sense dur cap tipus de maquillatge. Una de les que va ser més comentades va ser la de la seva companya a 'Zapeando' Cristina Pedroche. La parella del xef David Muñoz, no va tenir por a les possibles reaccions a les xarxes i va compartir una imatge seva al natural mentre gaudia d'unes bones vacances.

 

Una altra cara coneguda que va sorprendre tothom sense maquillatge va ser la reina Letícia. La monarca va ser enxampada sense arreglar mentre portava en cotxe a les seves filles en el primer dia d'escola.