Luis Enrique admet que se sent «alleujat» després d'anunciar la seva sortida del club

L'entrenador blaugrana ha explicat les seves sensacions a la roda de premsa

Luis Enrique en una roda de premsa | Cedida

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assegurat aquest divendres sobre l'anunci de la seva sortida del club a final de temporada que una vegada comunicada la seva renúncia està «una mica alleujat».Està centrat en els mateixos objectius que tenia al principi de la campanya, que són «guanyar títols» a base d'esforç i, a més, ha afegit que té fins i tot una «millor relació» amb el vestuari.

«Estic igual, en quatre dies no perdo la força. En certa manera també una mica alleujat i focalitzant l'atenció en aquest final de temporada apassionant pel que significa, per les possibilitats que tenim i els objectius clars que busquem», va deixar clar en roda de premsa. A més, va assegurar que els seus jugadors estan, com ell, igual de «centrats en la mateixa línia de sempre». «Estem centrats en el que considerem el més important, guanyar títols. La resta de coses estan aquí. Vaig ser clar i extens després del partit contra l'Sporting, no comentaré res ni faré cap apreciació perquè tant jo com el club vam ser bastant clars», va manifestar. «Tinc una relació actual normal amb el vestuari. La decisió és pel que us he explicat, no perquè em va a fer mal o algú em vagi a fer mal a mi mateix. A l'inrevés, amb el pas de les temporades crec que tinc una millor relació amb la plantilla», es va sincerar.

Luis Enrique, quan li van preguntar per si trobaria a faltar la premsa igual que la premsa el trobarà a faltar a ell, va tirar de la ironia que li ha caracteritzat en el seu pas per les compareixences com a tècnic blaugrana. «Graciós, eh? Avui estàs sembrat, eh? Ja m'ho direu, la vida et dona sorpreses», va apuntar entre riures. Tornant als motius de la seva sortida, va assegurar que és «evident» que hi ha clubs que tenen una repercussió més gran i que es deu al seu cansament. «És una tara que tinc jo com a entrenador, no saber desconnectar. Fa que el 'modo on' estigui posat moltes hores al dia. Jo veig entrenadors que estan molts anys i gaudeixen de la seva professió, aquest no és el meu cas», va deixar clar.


Comentaris

envia el comentari