Luis Enrique deixa la selecció espanyola

La decisió de l'entrenador té relació directa amb els problemes familiars greus que el van apartar temporalment

Luis Enrique deixa la selecció espanyola. Només uns mesos després d'haver assumit el càrrec de seleccionador, l'exentrenador del Barça hauria decidit deixar el combinat arran dels problemes familiars greus que pateix des de fa mesos.

Ja fa uns dies, de fet, que s'especulava amb la possibilitat que l'asturià valorés deixar la selecció a causa del «greu problema familiar» que patia en relació a una de les seves filles, segons diversos mitjans.  Cal destacar, en aquesta mateixa línia, que Luis Enrique fa uns mesos que està apartat de la selecció i era Robert Moreno, també català i qui va ser mà dreta de l'asturià al FC Barcelona, qui s'estava fent càrrec de l'equip. 

Segons el portal 'La Coctelera', aquest problema greu tindria relació amb una filla, que patiria una greu malaltia. De fet, la filla de Luis Enrique estaria seguint tractament a l'altra banda de l'Atlàntic, fet que demostra la gravetat de l'assumpte. L'entrenador no ho ha valorat públicament en cap moment, però segons 'Informalia', el tema va ser tractat durant el casament de Sergio Ramos.

Ja durant el passat cap de setmana se sabia que Luis Enrique havia posat el seu càrrec a disposició del president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, que compareixerà aquest dimecres a la tarda per anunciar l'adéu voluntari de l'exentrenador del Barça.

Luis Enrique, pare de tres fills

Luis Enrique està casat amb Elena Culell, amb qui va contraure matrimoni l'any 1997. A més a més, és pare de Pacho, que en té 19, de Sira, que en té 18 i de Xana, la petita amb 8 anys.  El su domicili és a Gavà, ciutat que acull diversos jugadors històrics del Barça, així com alguns dels actuals. De fet, un dels seus millors amics és l'excapità del Barça, Carles Puyol.