IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Veïns d’un barri de Madrid retiren cintes contra erugues creient que eren llaços grocs

Els tècnics han advertit que aquestes cintes són insecticides molt tòxics per combatre la plaga d’erugues processionàries

llaços grocs a madrid
Veïns de Madrid retiren unes cintes grogues insecticides creient que eren símbols independentistes | Antena 3

Els veïns d’un barri de Madrid han embogit amb la presència d’uns «llaços grocs» envoltant els arbres de la zona. Concretament al barri de la Concepción i els han retirat pensant que es tractava d’un acte de vandalisme per part dels grups que estan a favor de l’independentisme català. Res més lluny de la realitat.

Confonen un insecticida amb «llaços grocs»

Un cop els tècnics de la ciutat s’han adonat del que havien fet els veïns del poliesportiu de la Concepción han alertat que realment aquests «llaços grocs» són unes cintes molt tòxiques contra una plaga d’ erugues processionàries. Així ho han explicat a les notícies d’Antena 3, deixant patent la gran tensió política que es viu respecte del conflicte català.

És a dir, els «llaços grocs» han acabat sent unes «inofensives» cintes insecticides per al control de l’eruga processionària que és una espècie de cuc molt perillós per als gossos i nens petits, a més per ser letal per arbres joves, i és molt difícil d’erradicar. Per tant, els veïns de Madrid que van afanyar-se a retirar-les durant la primera nit després que els tècnics les col·loquessin als arbres de la zona, van cometre un greu error en pensar que realment es tractava del símbol que els independentistes fan servir per reclamar la llibertat dels líders empresonats des de fa tants mesos.

A ‘Espejo PúblicoSusanna Griso també n’ha parlat: «Una notícia que ens ha impactat: pot haver-hi llaços grocs a Madrid». Un titular alarmista que ha precedit la notícia: «A primera vista semblen llaços grocs independentistes en uns arbres. Però això no és Catalunya, és Madrid». I han continuat explicant la situació: «La imatge ha produït certa revolada entre els veïns que han reaccionat traient els llaços». Uns llaços grocs que realment eren cintes insecticides, molt tòxiques, contra les erugues processionàries. En aquest sentit, Susanna ha advertit: «No us deixeu emportar per la ‘grocfòbia’».


Comentaris

envia el comentari