L'il·lusionista 'Mago Pop', nou propietari del gran teatre Victòria de Barcelona

Després de més de tres dècades al capdavant del teatre Victòria, l'empresa Tres per 3, que agrupa les companyies Dagoll Dagom i el Tricicle i la productora teatral Anexa, el ven al 'Mago Pop'

El seu espectacle 'La gran il·lusió' va aconseguir un total de 800.000 espectadors
El seu espectacle 'La gran il·lusió' va aconseguir un total de 800.000 espectadors | Twitter (@ElMagoPop)

El teatre Victòria, un dels grans teatres de Barcelona, canvia de mans i passa a ser d’Antonio Díaz, el ‘Mago Pop’. Així doncs, tal com avançava ‘La Vanguardia’, el jove il·lusionista de Badia del Vallès serà el nou propietari de l’espai que, des de 1986, està controlat per l’empresa Tres per 3 que agrupa les companyies Dagoll Dagom i Tricicle i la productora teatral Anexa.

Aquest traspàs generacional suposarà un gran canvi pel teatre català on dues companyies formades als anys 70, Dagoll Dagom  i Tricicle, donaran pas al jove que va guanyar tant d’èxit el 2013 amb el seu espectacle ‘La gran il·lusió’ amb què va aconseguir la xifra total de 800.000 espectadors. Precisament el Tricicle està celebrant aquests dies el seu comiat dels grans escenaris amb l’espectacle ‘Hits’ dalt de l’escenari del Victòria.

Avui en dia, el ‘Mago Pop’ segueix gaudint d’aquesta popularitat i està arrasant, amb la segona temporada del seu espectacle ‘Res és impossible’. El teatre Rialto de Madrid. Un espectacle que d'aquí a poc temps arribarà a Barcelona tal com va anunciar a través del seu compte de Twitter.

El teatre Victòria, escenari de grans èxits

El Tricicle està celebrant aquests dies el seu comiat dels escenaris al teatre Victòria
El Tricicle està celebrant aquests dies el seu comiat dels escenaris al teatre Victòria | Cedida

 

Tal com indicava la piulada d'Antonio Díaz, divendres anunciarà una gran notícia des del teatre Victòria i ho farà acompanyat de tres representants dels actuals propietaris del teatre, Paco Mir del Tricicle, Anna Rosa Cisquella de Dagoll Dagom i Toni Albaladejo d'Anexa.

Durant tots els anys que el Victòria ha estat en mans de l'empresa Tres per 3, s'hi han representat grandíssims èxits com el musical de 'Mar i cel' o l'actual 'Hits'. Ara bé, després de més de tres dècades gestionant el teatre, amb la retirada del Tricicle i amb la gestió d'un altre teatre de Barcelona, el Poliorama, sembla que ha arribat el moment que l'empresa Tres per 3 tanqui la seva etapa al Victòria. 


Comentaris

envia el comentari