Males notícies per a Tatiana de Liechtenstein, l'ex de Felip VI

La família de Liechtenstein es queda sense una antiga propietat

Tatiana de Liechtenstein
La família Liechtenstein es queda sense una antiga propietat | CatalunyaDiari

La princesa Tatiana de Liechtenstein ha rebut males notícies sobre el seu patrimoni. El passat dimarts 25 de febrer el Tribunal Constitucional de Brno —República Txeca— va dictaminar l'expropiació d'una antiga propietat pertanyent a la família reial. La família Liechtenstein tenia en pertinença aquestes terres per error, i amb els anys han anat passant als descendents figurant com a hereus legítims. 

Ara, les terres que la família tenia suposadament en propietat han passat a mans de l'Estat pels decrets de Benes, que recullen una sèrie de lleis promulgades pel govern a l'exili de Txecoslovàquia durant la Segona Guerra Mundial. La Fundació Príncep Liechtenstein ha demandat aquesta acció, però la justícia no creu que tinguin el dret de reclamar.

Possible romanç amb Felip VI

Una possible relació entre Tatiana i Felip VI va fer saltar totes les alarmes l'any 1995, quan Felip encara ostentava el títol de Príncep d'Astúries. Tot i els rumors, mai hi va haver cap prova que confirmés la relació entre els dos, encara que sí que van coincidir en alguns esdeveniments.

La Casa Reial de Liechtenstein i la Casa Reial Espanyola van ser els encarregats de desmentir el romanç entre Tatiana i Felip. No va ser fins a l'any 1999 quan Tatiana va reaparèixer als mitjans, anunciant el seu matrimoni amb Phillip von Lattrof, amb el que actualment té set fills. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari