¿Cómo saber si hay espíritus contigo? 11 formas de sentir una presencia

Les 11 maneres per detectar si tens esperits a prop

Descobreix com pots identificar les presències paranormals al teu voltant

Algun cop t'has demanat si has rebut la visita de fantasmes o esperits? En el moment en què et trobes a casa i no hi ha ningú més penses que sents una presència? Notes que hi ha algun esperit a casa teva? Sents curiositat que t'empenyi a voler descobrir si hi ha algú que t'estimes i que mira de contactar amb tu o si al teu voltant hi ha algun esperit?

Tot seguit explorarem l'univers de les presències paranormals, per tal que puguis descobrir si des del més enllà algú mira de contactar-te. 

Les 11 maneres de descobrir si al teu voltant hi ha algun esperit

Hi ha molta gent que cada dia es demana si al seu voltant hi ha algun esperit i com els pot detectar, a banda de com pot respondre si sent alguna mena de presència singular o, fins i tot, fosca. De vegades sentim que els esperits entren dins dels nostres somnis, amb una aparença ben calmada i que traspua normalitat.

Algunes persones titllen de fantasmes els esperits d'aquesta mena en cas que la seva presència consti d'una impressió estranya, que faci que no ens sentim còmodes. Igualment, els fantasmes habitualment presenten una unió amb una casa o un objecte concret, mentre que els esperits, en canvi, venen i van sempre que els cal entregar algun missatge.

Tot seguit, farem un recull dels senyals més recurrents per descobrir si al teu voltant hi ha algun esperit, tot i que resulta rellevant entendre que, de manera general, hi ha moltes situacions que mostrem que podrien constar d'una explicació relacionada amb l'univers de les persones vives —problemàtiques externes vinculades amb el subministrament energètic, que la casa sigui vella, etc.

1. Veus i sorolls que no es poden explicar

Les presències es poden sentir per mitjà de cops, soroll de passes, esgarrapades, tenir la sensació que ha caigut alguna cosa... Generalment, aquests sorolls per començar podrien ser subtils i anar-se amplificant de mica en mica.

Aquí hi podríem sumar els sorolls que es vinculen amb la veu de les persones: murmuris, veus, crits o, en alguns casos, fins i tot música que prové d'una font desconeguda, tot provinent d'alguna part concreta de l'habitatge. Alguns individus, mentre estan sols a casa, es giren perquè senten que algú està dient el seu nom.

¿Cómo saber si hay espíritus contigo? 11 formas de sentir una presencia
Alguns individus, mentre estan sols a casa, es giren perquè senten que algú està dient el seu nom | HOROSCOPOMAGICO.COM

 

2. Armaris o portes que s'obren sols 

Una prova de la presència dels esperits a casa teva pot ser el fet que els armaris, els calaixos o les portes de la casa s'obrin sols, sense que hi hagi una explicació racional d'aquest fet.

3. Electrodomèstics i llums que es posen en marxa o s'apaguen sols 

Igualment, pot ser que sentim alguna presència estranya per mitjà dels aparells elèctrics o electrònics que hi ha a casa nostra, sobretot a través dels llums. Sempre has tingut llums a casa que funcionaven a la perfecció i de cop emeten centelleigs o s'apaguen i s'encenen sense que es pugui explicar de manera racional ni es detecti cap problema al sistema elèctric? T'hauries de demanar les raons d'això: podria ser que hi hagués alguna energia que estigui interrompent el funcionament d'aquests aparells, demana't d'on prové i podràs esbrinar si tens algun esperit a la vora.

Això també pot aplicar-se a altres aparells domèstics, com ara quan  el televisor canvia de canal tot sol, sense que ningú hagi fet servir el comandament per canviar-lo, o quan a la ràdio es posa a sonar la cançó predilecta d'algú que estimàvem i que ja no viu.

4. Objectes que desapareixen

També podem identificar les presències fosques quan algun dels nostres objectes quotidians de cop desapareix de l'indret en què es trobava, per tal que alguns dies més tard torni a aparèixer com per art de màgia. Tot i que no és tan habitual, igualment pot donar-se el cas que es produeixin levitacions, que alguns objectes llisquin pel damunt dels prestatges, que ens passin per sobre volant, que es moguin alguns mobles... Sovint, aquests fets ens mostren que a prop nostre hi tenim una energia negativa o un fantasma.

5. Un objecte d'algun familiar 

En el moment en què patim la pèrdua d'un amic o d'un familiar, podríem sentir-lo present durant el nostre dia a dia, sobretot si tot d'una ens topem amb algun artefacte o objecte que era seu. En cas que vulguis saber si tens algun esperit a prop, es tracta d'una de les maneres més evidents per adonar-te'n.

6. Ombres i aparicions 

Existeixen diferents formes a través de les quals es poden manifestar els esperits, com ara per mitjà d'ombres inexplicables que veiem que passen per davant de la nostra vista. En el cas de les aparicions, fem referència a una aparença humana o a una entitat, que podria ser boirosa, transparent o sòlida. Igualment, pots veure orbes que brillen. Si són de color blanc es relacionen amb els àngels, i si són de colors es vinculen amb els esperits.

7. La temperatura varia

Els canvis de temperatura que es produeixen en indrets concrets de casa teva poden indicar-nos la presència d'esperits. En cas que dins d'una casa més aviat calorosa hi hagi una habitació o un racó específic en què faci fred, podria ser que estiguem sentint una presència de tipus paranormal

¿Cómo saber si hay espíritus contigo? 11 formas de sentir una presencia
Si la temperatura varia notablement en un lloc concret de la casa, pot ser que tinguis esperits a prop | HOROSCOPOMAGICO.COM

 

8. Sentir que algú t'observa, o sentir alguna presència mentre estàs dormint 

Pot tractar-se d'una impressió concreta o general d'algun indret de casa seva. De manera general, es tracta d'una sensació que podria resultar estranya, tot i que això no necessàriament impliqui que, en si mateixa, la presència sigui estranya. Algunes persones expliquen que, si a les 3 de la matinada et despertes amb sensació de por i sense que hi hagi un motiu aparent perquè et sentis així,  això vol dir que hi ha algú que et mira.

Aquest fenomen es relaciona amb els visitants nocturns, presències fosques que, al llarg de la nit, ens turmenten.  Pot ser que ens apareguin visitants nocturns als peus del llit, o podríem arribar a veure algú que, de costat, ens està observant. Tot i que no t'ho pensis, no és estrany sentir alguna presència —estranya o no— mentre estàs dormint.

9. Sents com si algú et toqués 

Hi ha molta gent que es demana quin significat té el fet de sentir com si algú t'estigués tocant. Es tracta d'una sensació freqüent quan hi ha esperits a la vora. Podria ser que sentíssim com si algú ens empenyés o ens toqués i en algunes ocasions, en cas que l'energia sigui negativa, fins i tot ens podrien arribar a aparèixer esgarrapades que no es poden explicar. Definitivament, es tracta d'una altra manera de notar les presències paranormals.

10. Notes olors que no pots explicar-te

Les olors que tenen un toc dolç es vinculen amb esperits bons —podria ser que haguessis sentit a parlar de l'olor de santedat que alguna gent de bé desprèn quan mor— i, en canvi, les olors que tenen una fragància desagradable en general són indicadors d'una presència negativa.

11. La sensibilitat dels animals

Els animals posseeixen la facultat de notar les presències. En cas que el teu gat o gos —perquè es tracta dels animals domèstics més recurrents— responguin a un indret concret de casa seva, que se sentin agitats sense un motiu aparent o que sembli que reaccionen al davant d'alguna cosa que tu no ets capaç de veure, això ens pot indicar que a prop teu hi hauria algun esperit.

També et pot interessar...

  • Els àngels ens envien missatges amb les hores
  • Les canalitzacions espirituals i l'energia dels éssers de llum
  • L'astrologia kàrmica et permet descobrir quin destí t'espera