Mango obre un centre d'innovació digital a Barcelona

La firma de moda catalana aposta pel comerç en línia i s'uneix a altres grans empreses que s'han instal·lat al conegut districte 22@ de la ciutat comtal

Amb aquesta aposta Mango vol augmentar les seves vendes en línia | Cedida

Mango pot presumir de ser un dels referents mundials dins del sector de la moda. Com altres empreses de la seva competència directa, una de les principals prioritats que té és potenciar les seves vendes en línia. Per aquest motiu, la firma ha escollit Barcelona per obrir el seu nou centre d'innovació digital.  

Concretament, l'empresa catalana ha instal·lat les seves noves oficines, d'uns 700 metres quadrats, al carrer Almogàvers 119, en el barri del Poble Nou. Passarà a ser un nou membre del 22@Barcelona, una zona d'aquest antic barri industrial de la capital catalana, on des de l'any 2001 tenen seu un gran nombre d'empreses tecnològiques com Facebook, Amazon, Groupalia o Indra. 

Forta aposta pel comerç a través d'Internet

L'objectiu de la marca, segons explicava la seva directora dels departaments digitals i de clients Elena Carasso, és convertir-se «en el líder digital del mercat de la moda». Actualment, es poden comprar peces de roba de Mango per Internet a 83 països. L'any 2017 aquesta mena de venda va suposar un 15,5% del total de la facturació de la companyia, uns 339,2 milions d'euros. 

Mango Innovation centre
Mango obrirà unes oficines de 700 m² per potenciar el seu comerç en línia | Mango

 

Tot i que en xifres totals, la facturació de la companyia va disminuir un 2,9%, aquesta pèrdua es va veure pal·liada pel creixement d'un 15,4% de les seves vendes a través de la seva pàgina web. Aquest és un dels principals incentius que ha dut a Mango a crear el seu centre d'innovació, amb el qual vol que les seves vendes en línia suposin un 20% del total a finals d'anys. 

Ofereixen fins a 100 llocs de feina especialitzats en noves tecnologies

30 treballadors especialitzats en el món digital ja treballen en aquestes noves instal·lacions. La idea és que en un futur pròxim la plantilla d'aquest centre estigui composta per 100 persones. 

Mango busca actualment diferents perfils digitals i tecnològics, com experts en màrqueting digital, dissenyadors de producte digital, QA o en 'Devops' i 'DataOps'. Tots aquests nous treballadors han d'ajudar a desenvolupar el model de botiga integrada que ja duen a terme altres grans marques com Inditex. En pocs anys, els establiments físics s'haurien de convertir en centres de distribució dels productes adquirits a les botigues en línia de l'empresa.


Comentaris

envia el comentari