Imatge de la manifestació que ha acollit 12.000 persones a Sabadell

Gran manifestació a Sabadell per demanar l'alliberament dels CDR empresonats

Familiars i amics dels detinguts encapçalen la marxa amb una pancarta amb el lema 'La repressió no ens aturarà. Llibertat'

Unes 12.000 persones s'ha manifestat a Sabadell per demanar l'alliberament dels set activistes del CDR empresonats des del dijous 26 de setembre, segons la Policia Local de la localitat. Els nombrosos participants s'han concentrat prop de les sis de la tarda davant els jutjats de la ciutat i han començat la marxa entre crits de  'Tots som CDR' i 'No esteu soles'.

La manifestació ha estat encapçalada per familiars i amics de les persones en presó preventiva, que han portat una pancarta amb el lema 'La repressió no ens aturarà. Llibertat', i ha acabat a la plaça Doctor Robert, just al costat de l'Ajuntament, on s'han fet els parlaments. Durant el recorregut s'han despenjat dues pancartes  grans des de dalt de tot d'edificis, una amb el lema de la marxa que s'ha desplegat a una plaça on hi ha la residència d'un dels presos i l'alta prop del final del recorregut, amb la frase 'No esteu soles. Llibertat'.

  La reivindicació ha estat impulsada per la plataforma de suport  'Llibertat Detingudes 23S' després que el jutge de l'Audiència Nacional decretés dijous presó provisional sense fiança per a set de les persones detingudes, que estan acusades de terrorisme.

També et pot interessar...