Cremen Estelada

Una manifestació ultra a Barcelona acaba amb la crema d'estelades

Unes 200 persones s'han manifestat aquest matí per celebrar el dia de la Hispanitat

Unes 200 persones han secundat aquest dissabte la manifestació ultra de Montjuïc, convocada per Falange i Democracia Nacional amb motiu del 12 d'octubre, la qual ha acabat amb una polèmica crema d'estelades.

La marxa per celebrar el Dia de la Hispanitat ha començat com és habitual a la plaça d'Espanya, escortada per diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra. Els manifestants han exhibit simbologia feixista, banderes franquistes i han repetit càntics contra l'independentisme i reclamant la unitat d'Espanya. 

  

Han cremat una estelada

«A per ells», «El Valle no es toca», «Puigdemont a presó» o «Aquesta és la nostra terra, l'hem de defensar» han estat algunes de les proclames que s'han pogut escoltar durant el recorregut de la marxa per les avingudes Maria Cristina i Francesc Ferrer i Guàrdia, passant per davant del Poble Espanyol. A l'arribada de la marxa ultra, a la plaça de Sant Jordi, han cremat diverses estelades tot realitzant un cercle i encenen bengales vermelles, mentre s'escoltaven càntics com «Viva Espanya», «unitat nacional» i «que cremi l'estelada».

 

També et pot interessar...

  • Unes 10.000 persones en la manifestació constitucionalista a Barcelona
  • Marchena trenca el seu silenci: «Les filtracions no es poden evitar»