Manu Guix passa pel quiròfan per operar-se de tendinitis

El director musical d’’OT’ ha compartit una imatge al seu compte d’Instagram on se’l veu amb el braç completament embenat i acabat de sortir de la sala d’operacions

Manu Guix ha compartit una instantània a xarxes socials que ha deixat tots els seus seguidors força sorpresos i lleugerament preocupats. El director musical del programa ‘Operación Triunfo’ s’ha servit del seu Instagram per fer públic que s’ha operat de la tendinitis que patia al seu braç esquerre, i tot apunta que el seu pas pel quiròfan ha anat més que perfecte. Almenys, així ho ha fet saber el mateix Guix a la publicació.

 

Manu Guix s’ha operat de tendinitis

El barceloní Manu Guix ha intentat solucionar un problema força molest que arrossegava des de feia temps: una inflamació del tendó del seu braç esquerre, conegut popularment com a tendinitis. I, per fer-ho públic, s’ha servit del seu compte personal d’Instagram, on ha publicat una fotografia poc després d’haver sortit de la sala d’operacions.

L’intèrpret, doncs, ha compartit una imatge on  es pot apreciar que gran part del seu braç esquerre està totalment embenada, un fet que resulta força aparatós. La instantània ve acompanyada del missatge «bye bye tendinitis!», una frase que està complementada per diverses emoticones d’alegria i celebració.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bye bye tendinitis!!!

A post shared by ManuGuix (@manuguix) on

 

La notícia ha estat una autèntica sorpresa per tots els seus seguidors

La notícia ha agafat per sorpresa tots els seus seguidors, els quals no han tardat gens a omplir la publicació de comentaris de suport i ànims.  Així les coses, la majoria de missatges dirigits al compositor segueixen la mateixa tònica, i li desitgen que es millori, que la recuperació sigui ràpida, o li diuen que aprofiti per descansar.

Però també hi ha qui no tenia ni idea d’aquest problema de salut que arrossegava el català, i han plasmat la seva sorpresa i preocupació en la publicació. Al cap i a la fi, ningú vol quedar-se sense un dels personatges més emblemàtics del programa musical de TVE, si bé és veritat que encara no se sap si hi haurà més edicions d''Operación Triunfo'.