Manuela Carmena bloqueja el projecte de la immobiliària de Sergio Ramos

Tenen un deute de 25 milions d'euros amb els bancs i d'uns altres 13 amb empreses associades

El futbolista Sergio Ramos durante un partido
El futbolista Sergio Ramos durant un partit amb el Real Madrid | Cedida

 

Sergio Ramos estava vivint una de les seves millors èpoques amb el naixement del seu tercer fill, però en l'àmbit professional noi està fent una temporada com cal amb el Real Madrid ni li va bé amb els negocis immobiliaris que té entre mans. 

Un dels motius d'aquestes pèrdues empresarials va ser la decisió de Manuela Carmena de bloquejar el projecte amb el qual la immobiliària del futbolista pretenia construir més de 100.000 domicilis a Los Berrocales, el nou barri madrileny, així com ha indicat l''ABC'. La decisió té per objectiu de reduir la construcció d'edificis a la zona i, en conseqüència, la família del jugador ha optat per denunciar el consistori que governa Ahora Madrid amb el suport del PSOE.

La seva economia, en perill

La situació econòmica del futbolista ara penja d'un fil perquè l'empresa de la qual estem parlant, dirigida pel seu pare, disposa de 65 milions d'euros registrats en actiu, però 61 d'aquests corresponen al valor que tenen els solars on anaven a construir els nous edificis. A més, el retard aprovat l'any 2004 ha comportat fins ara la pèrdua de mig milió d'euros per la seva empresa. Tot això suposa un deute de 25 milions d'euros amb els bancs i d'uns altres 13 amb empreses associades.
 
 
 

El naixement del seu tercer fill

Si en alguna cosa li va bé és en l'amor i com a pare. El futbolista i Pilar Rubio van anunciar el passat diumenge, 25 de març, que havia nascut Alejandro, el seu tercer fill. De fet, Pilar Rubio va voler mostrant com se sentia i ensenyar el seu bebè: «Us presentem a Alejandro! Ha arribat a les nostres vides a les 18.24 hores, tot ha sortit molt bé i el pare, Sergio Jr. Marco i jo estem molt feliços. Gràcies, amor meu, per no deixar-me anar mai de la mà i gràcies a tots per l'estima que ens esteu demostrant».
 
 
El futbolista també va voler compartir la imatge del seu tercer fill amb un emotiu missatge: «Amb una gran emoció i alegria us presentem a Alejandro Ramos Rubio. Ha nascut el diumenge de Rams a les 18.24 hores i ha pesat 3,1 kg. Ja veieu que la mare i el petit estan estupendament. Gràcies a tots per compartir la nostra felicitat».
 
 
 

Comentaris

envia el comentari