Maradona, durament criticat a Mèxic: «Està malalt, no pot fer res»

L’entrenador mexicà José Luis Sánchez Solá ‘Chelis’, tècnic actual de Las Vegas Lights FC, ha assegurat: «Els grans clubs haurien d’ajudar-lo perquè pugui sortir de la seva malaltia»

Maradona, celebrant un gol de l'Argentina al Mundial
Maradona, celebrant un gol de l'Argentina al Mundial | CatalunyaDiari.cat

Maradona genera controvèrsia allà on va. I si primer va ser Rússia —on el Pelusa va aprofitar els partits del Mundial de l’Argentina per mostrar, des de la grada, que segueix sent Maradona en estat pur—, ara ha estat Mèxic. El recordat ‘10’ argentí entrenarà aquest any el Dorados de Culiacán de la Liga MX i han estat molts els qui han posat en dubte la seva capacitat per entrenar el seu nou equip.

L’entrenador mexicà José Luis Sánchez Solá ‘Chelis’, tècnic actual de Las Vegas Lights FC i recordat a Mèxic per haver dirigit clubs com Chivas o Puebla, ha criticat durament Maradona. «No farà res i no perquè no en sàpiga, sinó perquè no pot. És un ésser humà que està malalt i no veu que no el contracta ningú, ni els seus amics», ha explicat el mateix 'Chelís'. 

Un Maradona «malalt» a Mèxic

L’entrenador de l’equip americà, però, ha prosseguit amb la seva intervenció avisant que aquesta ‘malaltia’ de Maradona va de debò. «Més que contractar-lo, els grans clubs del món haurien d’ajudar-lo perquè pugui sortir de la seva malaltia», ha relatat el mateix ‘Chelís’ en ser preguntat per la opinió que li mereixia el nou tècnic de Dorados. Un Dorados, per cert, on també va jugar-hi l'actual entrenador del Manchester City i extècnic del Barça, Pep Guardiola. 

José Luis Sánchez Solá 'Chelís', en arxiu
José Luis Sánchez Solá 'Chelís', en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

‘Chelis’ avisa que s’aprofiten de Maradona

I és que Solá ha anat més enllà sense arronsar-se gens ni mica. L’entrenador mexicà, doncs, va optar per fer una comparació d’allò més sonada equiparant el comportament de Maradona amb el món de la prostitució.

«És un ésser humà, no és una màquina, no és una lluminària, no és una marquesina. S'estan aprofitant d’ell», va relatar el tècnic sudamericà mentre al·legava: «Òbviament, com que estarà malament no els funcionarà i l’acomiadaran».

«Tu no pots agafar un ésser humà per beneficiar-te’n, això és prostitució», va cloure el mateix José Luís Sánchez Solá.


Comentaris

envia el comentari