Marc Bartra es casa amb Melissa Jiménez a Argentona

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys i la periodista van celebrar la seva boda aquest diumenge

Marc Bartra i Melissa Jiménez es van casar aquest diumenge. | David Oller

Aquest cap de setmana molts futbolistes han anat de boda. Álvaro Morata, Lucas Vázquez i Marc Bartra, per exemple, han donat el «sí, vull» a les seves noies. I per a un dia tan especial, s'ha d'elegir un vestit d'allò més especial, com va ser el cas de Melissa Jiménez, la flamant esposa de Bartra i amb qui es va unir en matrimoni aquest diumenge a Argentona, acompanyats per diversos excompanys al Barça com Jordi Alba, Rafinha o Busquets, i el motorista Pol Espargaró. Per a l'ocasió, la periodista va optar per dos dissenys de Rosa Clará, un per a la nit i un altre per al dia. 

El vestit, de línia romàntica, combinava un suggerent i delicat cos d'encaix francès bordat a mà en pedreria amb transparències subtils, amb una faldilla vaporosa per a la qual s'han utilitza 40 metres de tul de seda. Pel que fa al cos, un pronunciat escot deixava al descobert la seva esquena. El 'look' de Jiménez es va completar amb un delicat vel de 3 metres realitzat en tul de seda natural i acabat amb una ona del mateix encaix que el cos del vestit.

Per a la festa un cop es va convertir en la dona del futbolista de Sant Jaume dels Domenys, Melissa va elegir un espectacular i suggerent vestit on l'encaix va ser el principal protagonista. Un vestit femení i sensual on es barrejaven encaix i xantillí francès, teixits estrella en la nova col·lecció 2018 de Rosa Clará. Pel que fa al cosa, un suggerent i profund escot en forma de cor i l'esquena estilitzaven la figura de Jiménez. La faldilla va comptar amb una gran obertura acabada amb ones d'encaix.

Melissa Jiménez va lluir un vestit de Rosa Clará. | David Oller

 


Comentaris

envia el comentari