Marc C. Griso presenta la seva nova cançó «Sueños en Barcelona»

El productor ha volgut fusionar els sons de la guitarra espanyola i els de la música electrònica en la seva nova obra i ultima a Londres un nou 'EP' per 2019

El productor reusenc Marc C. Griso ha publicat aquest divendres 28 de setembre la seva nova cançó, anomenada «Sueños en Barcelona». És una obra que busca fusionar dos estils, els sons tradicionals de la guitarra espanyola i textures electròniques, que han estat la marca personal del productor durant la seva trajectòria. Griso torna a l'escena musical, després de tres anys d'absència, acompanyat del guitarrista Toni Hernández, amb qui ha anat col·laborant al llarg de la seva carrera artística.

La part visual d'aquesta estrena ha estat rodada a la ciutat de Barcelona per Pau Fortuny i només serà possible visualitzar-se des del canal de Youtube de Marc C. Griso. D'altra banda, l'artista ha anunciat que està preparant un nou 'EP' format per quatre cançons que s'està produint a Londres i s'espera que el seu llançament es produeixi de cara al pròxim mes de gener de 2019. 

Un retorn després de tres anys d'absència en l'escena musical

Marc C. Griso ha publicat aquest divendres el seu nou senzill «Sueños en Barcelona». Es tracta d'una obra on el productor reusenc ha volgut fusionar dos sons: els acords tradicionals de la guitarra espanyola i els sons de l'electrònica, s'uneixen amb el fi d'integrar-se harmònicament. 'Sueños de Barcelona' és un remix d'un treball que ja havia estat produït per Griso als inicis de la seva trajectòria professional.

L'acompanya en aquesta nova aventura el guitarrista Toni Hernández, que ja ha treballat juntament amb Griso amb anterioritat. Aquest duet ha volgut transmetre la fusió d'estils en aquest treball i l'han catalogat dins l'estil musical 'lounge' i 'chill out', amb la pausa i tranquil·litat que caracteritzen aquests sons. 

Imatge de Marc C. Griso a 'Sueños de Barcelona'
Imatge de Marc C. Griso a 'Sueños de Barcelona' | Cedida

El videoclip del nou tema de Griso ha estat  rodat durant el mes d'agost a la ciutat de Barcelona, sota la tutela del productor audiovisual Pau Fortuny. La part gràfica d'aquest treball l'ha realitzat l'artista Michael Tompsett, establert a Londres, on ha volgut mostrar una panoràmica de l'skyline barceloní realitzat a aquarel·la, per a la proposta gràfica de Griso.

Marc C. Griso prepara un nou treball per 2019

A més l'artista reusenc es troba immers en la realització del seu nou 'EP' que s'està forjant a la ciutat britànica de Londres. Griso anuncia que el seu cinquè àlbum estarà format per quatre noves cançons escrites i compostes per ell mateix basades en temes com l'amor, l'amistat, la capacitat de perdonar o l'oblit. Els sons electrònics i d'avantguarda hi seran presents comptant també amb ritmes i loops propis de l'escena club, electrònica i el deep-house. L'estrena està prevista per al pròxim gener de 2019.