Barcelona Meeting Point

La fira Barcelona Meeting Point estrena un nou espai immobiliari

Se celebrarà la seva 23ª edició del 16 al 19 d'octubre de 2019

La Fira Immobiliària Internacional Barcelona Meeting Point, que organitza Consorci de la Zona Franca de Barcelona, celebrarà la seva 23ª edició del 16 al 19 d’octubre al Palau 8 de la Fira de Barcelona, situada a la Plaça d’Espanya de Barcelona.

Després de  22 edicions, BMP s’ha convertit en la fira immobiliària professional i internacional més important que se celebra a Espanya, a més de ser un referent mundial del sector cada tardor. Dirigida al gran públic i al visitant professional,  s’ha convertit en la cita per referència del sector immobiliari a Barcelona. BMP compta amb l'oferta més gran de compra, lloguer, inversió, finançament, reformes o consultoria immobiliària.

Un nou espai: DecoReform Point

La Fira Immobiliària Internacional Barcelona Meeting Point 2019 presenta un  nou espai destinat específicament a les empreses del sector de les reformes, disseny d’interiors i mobiliari, anomenat DecoReform Point.  Un espai que serveix tant per a habitatges com per a oficines, locals comercials o edificis.

Barcelona Meeting Point es converteix, d'aquesta manera, en l'única fira a Espanya que ofereix una àrea d'aquestes característiques, l'objectiu de la qual és oferir un servei integral als visitants del Saló, tant per a professionals com per al gran públic. DecoReform Point  acollirà tant a immobiliàries, promotors o arquitectes com a ciutadans que desitgin comprar o llogar un habitatge, ja que aquest requerirà d’una decoració i, en cas que es tracti d'un immoble de segona mà, és altament probable que necessiti també una reforma.

Per aquesta raó, BMP comptarà també amb una zona d'exposició dedicada a mobles  perquè entén que dóna un plus a la fira i genera un interès addicional als compradors finals. Qui acudeix a Barcelona Meeting Point a comprar o llogar un habitatge tindrà l’oportunitat de poder «vestir» la seva casa assessorat per professionals del sector.

BMP Congress

Com a part fonamental de Barcelona Meeting Point, també tindrà lloc el BMP Congress que comptarà amb més de 150 sessions i més de 50 speakers. Dins del BMP Congress es debatran  temes tant candents pel sector com són els del PropTech, Immologística, Inversió i gestió immobiliària, Mediterranean Real Estate Forum, Smart Cities, Transformació del mercat, Mobilitat i Residencial.

També et pot interessar...