Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marcos de Quinto

Marcos de Quinto, el diputat de C's que té un patrimoni de 50 milions d'euros

El polític, que va ser vicepresidentexecutiu de Coca-cola, va arribar a ingressar fins a set milionsd'euros anuals

Marcos de Quinto
Marcos de Quinto, el diputat de C's que té un patrimoni de 50 milions d'euros | CatalunyaDiari.cat

 

Durant el dia d'ahir, el Congrés va publicar gran part de les declaracions de béns dels diputats escollits durant les eleccions del 28 d'abril. L'exercici, que es realitza per una simple qüestió de transparència, ha permès fer patent que un diputat de la formació de Ciutadans compta amb un patrimoni de més de 50 milions d'euros.

El nom d'aquest diputat és Marcos de Quinto, exvicepresident executiu de Coca-Cola, tot i que encara haurà de completar la seva declaració amb algunes dades que guarden relació amb la renda del 2018, tal com ha fet públic 'El Mundo'.

La seva situació és més complexa que la d'altres diputats

Així les coses, el patrimoni d'aquest parlamentari és molt més elevat que el dels seus companys de partit, i també que el dels seus adversaris. Quant a la seva declaració, el mateix De Quinto va explicar en declaracions a 'El Español' que la realitza Price Waterhouse, la consultoria que també porta els comptes de la resta de directius de Coca-Cola.

El fet que el diputat de Ciutadans visqués als Estats Units i a Portugal durant el 2018 fa que la confecció del document sigui d'allò més complexa i complicada. Per aquest motiu, quan el passat 10 de maig De Quinto va presentar els detalls del seu patrimoni davant la Cambra, encara faltaven alguns detalls per a plasmar.

No obstant això, des del partit asseguren que «està al caure. A més, no incompleix cap condició legal, així que encara té temps».

Ingressava set milions d'euros anuals

De Quinto s'ha mudat a la capital espanyola fa relativament poc temps, motiu pel qual haurà de pagar els impostos relacionats amb la seva activitat laboral de 2019 a Espanya. I és que, fins al moment, abonava els tributs en qualitat de 'no resident'.

Tal com fan patent els mitjans citats anteriorment, el diputat va arribar a ingressar fins a set milions d'euros anuals, arran el seu càrrec d'alt directiu de la companyia Coca-Cola. No només això, sinó que compta amb una gran varietat de béns i immobles de gran valor, tals com una casa a Torrelodones —Madrid— dins una parcel·la d'onze hectàrees, un habitatge d'uns 900 metres quadrats a Conca, dues finques a la Costa del Sol i, fins i tot, un luxós apartament a Nova York.

També et pot interessar...