Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Magdalena Pérez-Castejón, mare de Pedro Sánchez, a la manifestació del 8-M a Madrid

La fotografia de la mare de Pedro Sánchez després de confirmar-se el seu positiu per coronavirus

La mare i el sogre del president han estat afectats per aquest nou virus

Magdalena Pérez-Castejón, mare de Pedro Sánchez, a la manifestació del 8-M a Madrid
La mare del president ha donat positiu per coronavirus | Cedida

Pedro Sánchez es troba en el punt de mira des que va començar aquesta crisi del coronavirus. L’advocat Víctor Valladares ha denunciat el president del Govern espanyol per delicte de prevaricació. Segons afirma, tant Sánchez com els seus delegats autonòmics van ser responsables de la propagació del coronavirus per no impedir les manifestacions del 8 de març, el dia de la dona treballadora.

Aquestes acusacions s’han fet arrel les nombroses infeccions del virus en el món de la política, moltes d’elles de l’entorn de Sánchez. L’últim cas ha estat la seva mare, Magdalena Pérez-Castejón, qui ha estat ingressada a l’hospital Puerta de Hierro de Madrid després de donar positiu a la prova.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

El Govern era conscient de la ràpida propagació del virus 

Ella va ser una de les participants de la manifestació del 8-M a Madrid, on va passar el dia juntament amb la dona de Pedro Sánchez, Begoña Gómez, així com la ministra Irene Montero.  Totes elles han donat positiu en coronavirus, i tot i que no es troben en situació de risc són molts els que han criticat el Govern per no haver frenat l’expansió del virus a temps.

Fernando Simón, portaveu del Ministeri de Sanitat, ha assegurat que el Govern ja tenia constància del nombre d’infectats i de la ràpida propagació del virus quan es van celebrar les manifestacions del 8 de març. «Diumenge en converses informals amb alguns companys de la comunitat de Madrid estaven plantejant que el nombre de casos estigués incrementant-se més de l’esperat», afirmava.