Imatge de Mari Pau Huguet

Mari Pau Huguet, mítica de TV3: a la llum la raó per la qual mai ha tingut fills

Mari Pau Huguet va ser una de les presentadores més populars de TV3, però va desaparèixer de la petita pantalla d'un dia per l'altre

Mari Pau Huguet és una de les presentadores més mítiques de la història de TV3. Durant anys i panys, va formar part del nostre imaginari col·lectiu. La Mari Pau semblava intocable, però tot va canviar quan Mònica Terribas va convertir-se en la directora de la cadena. 

Estàvem ja a les portes del 2010 quan Huguet presentava el 'TVist' cada migdia i  va ser retirada de l'antena de sobte. El mes següent, van incorporar a Elisabet Carnicé, una presentadora més jove.

Mari Pau no té cap programa de televisió des del 2009 i a una entrevista per 8TV va parlar sobre el tema: «Estic a TV3, segueixo a TV3, i a les tardes deCatalunya Ràdio, cada 15 dies, al Departament d'Atenció a l'Espectador. No agafo el telèfon, ho fem on line. Seria impossible agafar el telèfon de tots els espectadors», declarava.

Imatge de Mari Pau Huguet
La presentadora veterana es va sincerar | RTVE

El per què del 'no' als fills: «És que no podré»

Mari Pau Huguet sempre ha sigut subjecte de crítiques i rumors pel que fa a la seva vida privada. No obstant això, ella no està involucrada en cap mena d'escàndol perquè és molt reservada i discreta.

No es coneix cap parella d'ella i tampoc té fills, un tema pel qual ha estat assenyalada diverses vegades. En un debat per 'Obrim fil' amb Xavier Sardà, es va sincerar completament: «Jo no he deixat de fer res per la meva carrera. Potser l'única cosa, que després penso que era una ximpleria, és tenir fills. Quan estava l'oportunitat o començava a plantejar-ho, jo sempre deia "és que no podré". En el meu cas no vaig pensar mai que tenir fills no em permetria fer un determinat treball o que em deixarien de donar programes. Més aviat, jo pensava: "Vull ser una bona mare, vull educar als meus fills, i tal com em va ara la vida, veig que no podré».

Sardà va fer-li la gran pregunta: «Te'n penedeixes?» al que ella va respondre que «no. Ho he acceptat. M'agraden molt els nens, però he escollit aquesta opció i no passa res. Però sí que em fa reflexionar moltes vegades el fet de pensar que jo em vaig crear en un món que no era preocupant».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Va ser un debat molt profund. La bondat i l'optimisme de Mari Pau Huguet segueix estant present en la seva persona i per aquesta raó, tots l'anyorem tant en els nostres televisors.