Celebració de l'eucaristia i beatificació de Maria Mullerat i Soldevila

Beatifiquen el doctor Marià Mullerat i Soldevila a la Catedral de Tarragona

Els eclesiàstics apel·len a la «pau» i el «diàleg» per resoldre els conflictes en la primera beatificació del temple

El doctor Marià Mullerat i Soldevila ha estat beatificat aquest dissabte a la Catedral de Tarragona davant de més d'un miler d'assistents. És la primera beatificació de la història del temple tarragoní i ha estat presidida pel cardenal Angelo Becciu acompanyat de l'arquebisbe metropolità de Tarragona, Jaume Pujol i Balcells, en el darrer gran acte que ha capitalitzat en el càrrec.

El cardenal Becciu ha subratllat la misericòrdia, la fidelitat a Déu i l'amor del beat que va ser executat per les seves conviccions religioses. Tot plegat, en un acte que ha congregat aproximadament un miler de persones a la Catedral de Tarragona.

Més d'un miler de persones han omplert els bancs de la Catedral de Tarragona aquest dissabte al migdia.
Més d'un miler de persones han omplert els bancs de la Catedral de Tarragona aquest dissabte al migdia. | Àngel Ullate

 

Un dels darrers actes de Jaume Pujol i Balcells com a arquebisbe de Tarragona

A la vegada, l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha afirmat que la beatificació d'aquest laic al final del seu pontificat és un «regal del senyor» i ha fet una crida perquè «tot es resolgui amb la pau i el diàleg, amb la senyera de la pau, del perdó i de la reconciliació» que enarbora, diu, el nou beat. A la cita, un dels grans esdeveniments dels darrers anys de l'Església tarragonina, hi ha hagut una gran representació pel que fa a autoritat civil.

Celebració de l'eucaristia i beatificació de Maria Mullerat i Soldevila
Han estat diverses les autoritats que han assistit a la beatificació aquest dissabte, 23 de març, entre elles el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. | Àngel Ullate

 

GALERIA DE FOTOS: Celebració de l'eucaristia i beatificació de Marià Mullerat i Soldevila, per Àngel Ullate

També et pot interessar