tgn

L'excantant d'Ojos de Brujo encén la traca final del festival musical 'Sota la Palmera' de Tarragona

El cicle posarà el punt final dissabte amb les actuacions de 'Los Mejías' i 'The Gachises'

El festival de música Sota La Palmera 2019, que va començar a rodar durant la segona setmana de juliol,  arriba en aquests dies al seu punt més àlgid i ja es prepara per a la traca final abans d'abaixar el teló de forma definitiva aquest dissabte, 3 d'agost. Entre ells, la cap de cartell: l'excantant i compositora del grup Ojos de Brujo, Marinah, que actuarà aquest divendres, 2 d'agost, a les 22.00 hores a l'espai jove La Palmera.

Abans, però, serà el torn del gòspel amb dues actuacions destacades la nit d'aquest dijous: les de The Say Sisters i l'agrupació local Sons de Gòspel. El concert de Marinah, coneguda i reconeguda pel seu estil a cavall entre la rumba i el flamenc electrònic, és el més esperat per cartell. Després de gairebé 20 anys de carrera grupal, actua en solitari des del 2013 i ja ha gravat dos discos en solitari.

El festival de música 'Sota La Palmera' abaixa el teló aquest dissabte després de tres setmanes

El festival acabarà dissabte amb els concerts dels tarragonins 'Los Mejías' i el grup 'The Gachises', de Vilanova, al mateix emplaçament de la plaça Imperial Tarraco. El gran tret característic d'aquesta edició del festival ha estat l'aposta per artistes femenines, amb un total de més de 70 dones a l'escenari provinents de gèneres molt diferents com la música, l'art o la il·lustració.

També et pot interessar