Márquez pateix una forta caiguda durant els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Tailàndia

El de Cervera ha estat traslladat a un hospital i se li faran proves per descartar qualsevol lesió

Els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Tailàndia acabaven en un fort ensurt pel corredor De Repsol Honda, Marc Márquez.  El pilot de Cervera ha patit  una forta caiguda després de perdre el control de la seva Honda a cinc minuts d'acabar la primera sessió lliure i tot just quan tenia el millor temps.

Márquez rodava per la corba 7 quan  en el canvi de direcció, d'esquerra a dreta, ha perdut el control de la moto i ha acabat pels aires tot caient fortament contra l'asfalt.  Malgrat la forta caiguda, Márquez s'ha aixecat pel seu propi peu, però ho ha fet visiblement coix i amb molèsties al peu esquerre.

Traslladat a l'hospital per descartar fractures

El pilot català va ser traslladat a la clínica mòbil del circuit però posteriorment es va decidir que era millor que fos traslladat a l'hospital de Buriram on  li realitzaran proves per conèixer la gravetat de la lesió i descartar que s'hagi produït alguna fractura.

La d'aquest cap de setmana és una cursa important per Márquez perquè  pot proclamar-se campió de MotoGP,  ja que només necessita sumar dos punts més que el seu rival Andrea Dovizioso per a aconseguir-ho.

«S'ha quedat sense respiració»

En unes declaracions a 'El món a RAC1', el màxim responsable mèdic del campionat de MotoGP, Ángel Charte ha assenyalat que «la causa directa del traumatisme que ha tingut a la zona paravertebral és que s'ha quedat sense respiració», és a dir, «no podia ventilar i li costa respirar» ha afegit.

Charte ha assegurat que el pilot no té res trencat  i que «s'està sotmetent a un tractament d'antiinflamatoris important i una part de rehabilitació». Tot i l'ensurt, el de Cervera ja torna a estar al box del seu equip preparat per participar en el segon entrenament lliure del Gran Premi de Tailàndia.

També et pot interessar...