TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Marta Caparrós ho va deixar tot enrere i ara triomfa a Austràlia

AUssieYouTOO és una empresa de gran èxit que ajuda els joves a aprendre anglès, estudiant o treballant a l’altra punta del món
Marta Caparrós va marxar a Austràlia i ara té una empresa exitosa | AUssieYouToo

 

Deixar-ho tot per perseguir un somni no sempre és fàcil. La por de deixar enrere la rutina i tot el conegut a vegades fa que les persones no acabin de donar el 100% d’elles mateixes. Tanmateix, aquest no és el cas de Marta Caparrós, una jove catalana de 34 anys que no va mirar enrere quan l’any 2009 va marxar a Austràlia per aprendre anglès mentre treballava en granges a canvi de menjar i un llit on dormir.

 

Tota una aventura de vida que ha acabat convertint-se en una empresa que cada any factura un milió d’euros i creix anualment un 35%, segons ha compartit ‘El País’ en un article aquest dimecres. Gràcies a AUssieYouTOO, milers d’estudiants han pogut viatjar a Austràlia per aprendre o millorar el seu nivell d’anglès, mentre treballen i es diverteixen amb moltes activitats que organitzen, com barbacoes o classes de surf i ioga.

 

 

Va deixar-ho tot enrere per anar a Austràlia

Caparrós és una ‘millennial’ llicenciada en Publicitat i RRPP, amb un màster en Direcció de Comunicació i també un postgrau en Màrqueting Estratègic. A Barcelona va aconseguir passar de becària a consultora, però la monotonia va fer que després de dos anys es cansés d’un treball tan estable que l’absorbia de 9.00 a 20.00 hores cada dia: «Em vaig veure estancada».

 

 

 

En aquell moment va decidir marxar i anar a Austràlia, fent un gir de 180 graus. «Ficar-te en una granja sense parlar anglès és un xoc i un ‘show’». Després de moltes anades i vingudes entre diferents granges, Caparrós va acabar treballant per una família a Byron Bay, però després d’un any cuidant dels nens i encarregant-se de la casa també es va cansar de la rutina.

 

AUssieYouTOO, aprendre anglès a Austràlia

«El meu punt fort és el màrqueting digital i les xarxes socials. Així que vaig decidir crear una pàgina a Facebook per compartir el meu dia a dia, les platges i el meu treball amb la família». Aquest va ser l’embrió de la seva empresa. Molta gent va començar a demanar-li informació per viatjar a Austràlia i va decidir crear AUssieYouTOO, una pàgina web on ajuden estudiants que vulguin aprendre anglès i és tot un èxit gràcies al fet que més de 5.500 joves comparteixen les seves experiències personals.

 

 

A més, un dels èxits de l’empresa és que exestudiants ajuden els nouvinguts en les primeres 24 hores fent-los de guia per la ciutat Però també organitzen reunions on els joves comparteixen experiències i gaudeixen de diferents activitats. Marta ho té clar, és feliç perquè segueix la premissa de «fes que la gent que treballi amb tu s’ho passi bé i se senti valorada, que tot això et tornarà».

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris