Maxime, el jove de Perpinyà que ha emocionat a tota França cantant en català

El petit ha emocionat el jurat, el qual l'ha acceptat al concurs

Imatge de Maxime durant la seva actuació a 'The Voice Kids'
El petit ha emocionat molt al jurat i públic | Twitter

Moltes vegades s'ha qüestionat la presència del català en els 'talent shows' a Espanya. Va ser tota una revolució quan a 'Operación Triunfo' van deixar cantar en català al terrassenc Miki en una gala de l'edició del 2018. Tot i això, sembla que en altres països el català també està arribant, i tant de bo sigui per quedar-se. 

Aquest ha estat el cas de França, on un nen anomenat Maxime ha causat furor cantant en català a l'edició francesa de 'The Voice Kids'. El petit, un nen de nou anys i procedent de Perpinyà, va decidir presentar-se al concurs de talent amb la cançó 'Tant com me quedarà', del rossellonès Jordi Barre, tal com publica 'Vilaweb'. 

Un dels jutges, visiblement molt emocionat

Aquest va cantar davant — o més ben dit, darrere, ja que el jurat està col·locat d'esquena en aquesta fase inicial — de quatre famosos artistes musicals del país. En el seu cas, li va tocar actuar amb Kendji Girac entre el jurat, el qual també té arrels a la Catalunya Nord i no va amagar la seva sorpresa en sentir cantar en la llengua dels seus antecessors.

Mentre l'infant cantava, el jurat que estava d'esquena havia de prémer el polsador per tal d'acceptar al nen al concurs. Finalment, van ser Kendji Girac i Jenifer Bartoli els que van girar-se, de manera que Maxime va passar a la següent fase. 

A banda, el petit va assegurar en una entrevista a l''Indépendant' que va ser un goig per a ell participar en el programa. A banda, Maxime s'està formant musicalment estudiant solfeig, piano, amb classes de cant i de comèdia musical. Uns estudis els quals s'han vist truncats a causa del confinament.

Les xarxes socials s'han omplert de comentaris molt positius i alabant la gran actuació de Maxime al programa. Alhora, també critiquen la mancança d'aquesta representació catalana en gran part de televisions espanyoles. 


Comentaris

envia el comentari