Taules del McDonald's

McDonald's, llest: L'esperada notícia que acaben de donar a tots els seus clients

La cadena de menjar ràpid està preparant-se per la nova normalitat

McDonald's reobre les sales dels seus locals, que estan ja preparats per a la nova normalitat, en les zones d'Espanya que ja es troben en la Fase 2 i següents de la desescalada.

En concret, la companyia informa que ha reobert els seus restaurants amb un aforament inicialment del 40%, encara que pot variar en cada comunitat autònoma, i suma aquests espais als serveis que ja estava oferint  des del passat 11 de maig com el McDelivery, McAuto i el 'Per emportar', a més de les terrasses, que també estan amb un aforament del 50%.

McDonald's ha assenyalat que la seva prioritat és oferir els seus serveis d'una forma «segura i còmoda» per als seus clients en els restaurants que ja han reobert les portes, que ja suposen més del 85%, oferint un o més dels serveis permesos en cada fase.

D'aquesta manera, la  companyia  ha posat en marxa el seu protocol 'Entorn segur', un conjunt de mesures que, a més de reforçar les condicions de seguretat i higiene dels seus establiments, incrementen el confort i sensació de benestar per als clients que decideixin utilitzar el saló dels seus restaurants.

Nou disseny dels restaurants

Entre aquestes mesures, destaca la delimitació dels espais  amb un nou disseny  dels salons, que permeten garantir la distància de seguretat entre persones al mateix temps que s'optimitza el confort de les àrees habilitades. També s'ha reforçat el servei a taula  en els restaurants en els quals està disponible, cobrant especial rellevància la figura de nova creació del Responsable de Seguretat i Higiene, encarregat de supervisar la implementació del protocol de seguretat.

«Els  nostres clients són el centre de tota la nostra activitat. Per això, per a nosaltres és fonamental que gaudeixin de l'experiència McDonald's d'una forma còmoda i agradable, a més de sentir-se segurs. Totes les mesures que hem implementat, tant en cuines com en els salons, van en aquesta direcció. Volem que els nostres clients només es preocupin per gaudir, amb la garantia que nosaltres ens ocupem de la resta», ha assenyalat el director general de McDonald's Espanya, John Alves.

El protocol està penjat a les xarxes perquè arribi a tots els clients

Per a informar els seus clients de totes les mesures implementades amb el seu protocol 'Entorn Segur', McDonald's ha publicat un vídeo al YouTube i en les seves xarxes socials.

Aquest protocol té per objectiu  optimitzar les condicions de seguretat de tots els seus empleats i clients, i entre les mesures que inclou destaquen la nebulització de tots els restaurants prèvia a la reobertura o la instal·lació d'elements de protecció com a mampares separadores.

A més, els empleats accedeixen de manera escalonada als seus llocs de treball, per a evitar que coincideixin en zones comunes com els vestuaris, es prenen la temperatura abans i després de treballar, i usen elements de protecció durant tota la jornada i en totes les àrees, com a màscares, guants i ulleres protectores.