Carrers buits degut a la crisi del coronavirus

McDonald's fa una gran donació de taronges a la Conca d'Òdena

En total, la companyia ha donat a Catalunya més de deu tones d'aliments

McDonald's Espanya ha donat 1.005 quilos de taronges a l'Associació Artesanes de Cor, beneficiària del Banc d'Aliments de Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l'Anoia, durament colpejada per la crisi del coronavirus. La companyia ja ha donat a Catalunya més de 10,4 tones d'aliments.

Una donació molt important per a la zona

El president d'Artesanes del Cor, Salvador Morodo, ha destacat que aquests dies tenen un 60-70% més voluntaris, però també més beneficiaris als quals atendre: en municipis on atenien uns 300, ara n'atenen més de 500.

«Aquesta donació és molt important perquè ens permetrà proveir a més de vint municipis d'un producte molt necessari en aquests moments, en ser les taronges un aliment ric en vitamina C», ha valorat.

«Sumar esforços i estar a prop de la societat»

El director general  de McDonald's Espanya, John Alves, ha defensat la importància d'actuar des de les empreses per a «sumar esforços i estar a prop de la societat, especialment d'aquells que més ho necessiten», i mitigar els perjudicis de l'alerta sanitària.

I el director de Fesbal, Miguel Fernández, ha agraït donacions com aquestes, perquè ara els Bancs d'Aliments «s'han vist obligats a suspendre totes les operacions presencials de recollida d'aliments i han deixat de rebre altres donacions tradicionals».

«Donacions com la de McDonald's ajuden a mantenir les existències en els nostres magatzems, però en paral·lel remarquem la nostra urgent necessitat de comprar i distribuir aliments», per la qual cosa necessiten donacions econòmiques per a continuar atenent els més vulnerables.