IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mejide acusa Rivera de malinterpretar una campanya publicitària

Rivera ha fet un tweet on carregava contra un anunci i Mejide l'ha interpel·lat per fer-li entendre que no havia entès el missatge

Risto Mejide ha donat les gràcies a Rivera per fer difusió gratuïta d'un anunci a favor de la ciència
Risto Mejide ha donat les gràcies a Rivera per fer difusió gratuïta d'un anunci a favor de la ciència | Antena 3

Nova polèmica amb Albert Rivera com protagonista. En aquesta ocasió ens hem de situar a València, per entendre el perquè de tot plegat. El líder de Ciutadans al Congrés dels Diputats s’ha fet ressò d’una campanya a València que vetlla per promoure la ciència espanyola, trencant els tòpics del país com el flamenc, la paella i els toros.

Per fer-ho, doncs, la campanya opta per tatxar la paraula escollida. Albert Rivera, sense saber el perquè de la campanya, no s’ha estat de res i ha recriminat amb duresa la campanya: «A mi SI m’agrada el flamenc. Paco de Lucía, Camarón, Vicente Amigo, Rosalía... Tots ells representen Espanya molt millor que alguns polítics que reneguen de la nostra cultura. Ens sobren els complexes».

 

Risto recrimina la crítica a Rivera

El publicista Risto Mejide ha saltat a la palestra hores després de la crítica de Rivera. L’exmembre del jurat d’’Operación Triunfo’, en la seva línia, tampoc s’ha desfet en contestar: «Gràcies per la difusió, Albert. Però no és una campanya ni política, ni pública, ni en contra de la cultura, sinó que es queixa sobre que la ciència no figuri als nostres tòpics».

En aquesta línia, Mejide ha prosseguit: «La pròxima vegada posarem el logotip més gran. Visca el flamenc i les campanyes que aconsegueixen difusió gratuïta». Ara, doncs, la polèmica està servida.


Comentaris

envia el comentari