Melani Olivares triomfa a les xarxes apareixent nua a Instagram

L’actriu badalonina també ha compartit les imatges dels seus companys que no han dubtat en imitar-la

Melani Olivares ha compartit una 'selfie' sense roba i els seus companys l'han imitada | Cedida

Melani Olivares ha penjat una sorprenent foto seva a les xarxes socials. L’actriu badalonina de tant en tant comparteix fotografies seves pujades de to al seu compte d’Instagram i ara ho ha tornat a fer, apareixent completament nua, mostrant-se al natural davant d’un mirall i sobre el llit.

Melani Olivares, nua a Instagram

Una instantània de Melani que ha provocat moltes interaccions en qüestió de poques hores, amb més de deu mil ‘m’agrada’ i desenes de missatges de tota mena. Tant aplaudint-la per mostrar-se natural, acompanyada d’un simple «‘chinpún’!», com criticant-la perquè es mostri d’aquesta manera a internet, sobretot als seus 46 anys.

Tanmateix, la ‘selfie’ que l’actriu, que és molt estimada pel públic de TV3 gràcies a la sèrie ‘Benvinguts a la família’, ha aconseguit que els tècnics de l’obra de teatre «Juntos», on Melani Olivares també és protagonista, no hagin dubtat a l’hora d’imitar-la. I, en veure les seves fotografies, la mateixa badalonina ha volgut compartir-les amb els seus seguidors i les ha penjades al seu compte d’Instagram per demostrar l’orgullosa que està d’ells.

«Els meus preciosos tècnics de ‘Juntos’ m’han regalat aquest matí aquest valuós document! Us idolatro, sou pura fantasia!». La composició d’imatges que, hores més tard de la primera, ha compartit Melani ha generat moltes reaccions ben diverses a Instagram i molts dels seus seguidors els han aplaudit: «Molt millor que l’original» i «Poques coses més importants que envoltar-te de bona gent»., entre altres missatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...chinpun!

Una publicación compartida de @ melaniolivares el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari