Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general d'una platja amb roques i palmeres enmig d'un capvespre ennuvolat

Per menys de 200 € pots escapar-te a un paradís aquestes vacances: destí secret

Aquesta promoció inclou a les seves destinacions una localitat espanyola

S'hi acosta l'estiu i, amb ell, les vacances de moltes persones. Estem acostumats a agafar dies lliures i viatjar durant els mesos de calor, però el millor és tenir oportunitats per visitar destinacions durant tot l'any.

És per això que, Viajes El Corte Inglés ofereix promocions per viatjar durant totes les èpoques de l'any. A més, aquestes ofertes tenen els millors llocs de cada país, inclòs Espanya.

Viatja a la costa catalana per menys de 200 €

Entre totes les seves meravelloses destinacions, hi ha una localitat situada a la costa catalana. Estem parlant de La Pineda (Tarragona). El Corte Inglés ofereix una estada a l'Estival Park Resort per a 2 nits i 2 persones per menys de 200 €. Amb un preu total de 239 €, el cost de cada viatger només seria de 119 €.

Aquesta estada es caracteritza per les múltiples piscines que té i les altres zones comunes per poder-ne gaudir. Cal destacar que és a 300 metres de la platja. D'aquesta manera gairebé no hauries de mobilitzar-te per tenir el viatge perfectament complet.

Imatge general de l'aigua de la mar contrastada amb el cel rosat
Aquest hotel es troba al costat de la platja. | Getty Images

Altres destinacions a Espanya

A més, també pots optar per altres ofertes que incloguin destins espanyols, com ara Roquetas de Mar (Almeria). El Corte Inglés disposa d'una promoció de 4 nits per a 2 persones al Mediterráneo Bay Hotel & Resort amb un preu de 334 €, és a dir,  167 € per persona.

Aquest hotel té la sort de situar-se al costat del passeig marítim de la localitat i a prop del port i del castell de Santa Ana. El lloc de l'estada disposa de zones comunes, aire condicionat, wifi i calefacció. També disposa de bufet de menjar. Als voltants de la piscina principal es pot gaudir de locals de menjar com ara el Restaurante Takamaka, de cuina asiàtica, o el Bamboo Bar, de còctels.

La data d'anada seria el 15 d'octubre de 2023, per la qual cosa, tenint en compte el temps d'aquests darrers anys, encara farà calor.

Safates de menjar variat d'un bufet
Al bufet de l'hotel podràs gaudir de varietats gastronòmiques. | Getty Images

Es pot pagar finançat

Una de les facilitats que aporta l'agència de Viajes El Corte Inglés és que pots pagar en diferents mesos. Hi ha vegades que potser anem amoïnats per pagar-ho tot de cop i, per això, tenir aquesta opció ens pot obrir moltes portes.

La pàgina web compta amb un apartat de simulació que calcula automàticament com es podrien pagar les quotes. Per exemple, un viatge que al comptat costa 239 €, finançat serien dos mesos de 80,85 € i la darrera quota de 80,84 €. Això sí, es cobra un petit percentatge de TAE.