Mercadona ofereix 90 llocs de feina a Catalunya

La companyia busca reforçar la plantilla amb motiu del nou model de botiga eficient que està implantant
Imatge d'un establiment de Mercadona | Cedida

 

Mercadona ofereix 90 nous llocs de feina a Catalunya per tal de reforçar la plantilla amb motiu del nou model de botiga eficient que està implantant. Així, la cadena de supermercats oferta un total de 79 places a la província de Barcelona i 11 places més entre Olot (Girona), La Seu d'Urgell i Solsona (Lleida).

 

De les 79 places disponibles a la demarcació de Barcelona, 40 es troben al Barcelonès, en localitats com Barcelona capital, l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet. Al Baix Llobregat hi ha 14 places repartides entre Castelldefels, Pallejà, Sant Andreu de la Barca i Vallirana, mentre al Vallès Oriental n'hi ha vuit entre les Franqueses del Vallès, la Garriga i Parets del Vallès.

 

Més enllà de l'àrea metropolitana, hi ha sis places a l'Anoia repartides entre Igualada i Masquefa i tres places al Maresme, dues a Teià i una a Mataró. A més, també hi ha disponibles cinc llocs de feina a Vilafranca del Penedès, a l'Alt Penedès, i tres més a Berga, al Berguedà.

 

Un nou model de botiga eficient

Aquest augment de la plantilla es deu a l'aposta de Mercadona per implementar un nou model de botiga eficient i que incorpora un nou punt d'acabat de carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada i una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada.

 

A més, també s'oferirà un servei de suc de taronja acabat d'esprémer, una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla i una nova secció de sushi, com a novetats més destacades. Actualment, ja s'han implantat 57 botigues d'aquest tipus a tot Catalunya, 37 durant el 2017 i 20 més des de principi d'any.

 

Contracte fix i un salari de 1.312 euros bruts

Respecte a les condicions laborals, Mercadona ofereix un contracte fix amb un salari inicial de 1.312 euros bruts mensuals que anirà augmentant de forma progressiva. A més, ofereix formació a tots els treballadors en les diferents seccions que hi ha en un supermercat, des de les especialitzades com la xarcuteria o la perfumeria, fins al personal de caixa o els reposadors.

 

Tots aquells que estiguin interessats, han de saber que la companyia demana com a mínim haver finalitzat els estudis d'Educació Secundària Obligatòria, tenir orientació per al servei al client i disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte en jornada de 40 hores setmanals. Per accedir a l'oferta de feina s'ha de presentar la sol·licitud en l'apartat «Coneix-nos. Ocupació» de la pàgina web de Mercadona i registrar el currículum vitae.