Un usuari es queixa del preu dels xurros sense gluten i Mercadona respon així

El consumidor ha lamentat l'alt preu del producte i ha al·legat que «no és ric»

Imagen de los churros de la polémica
Imatge dels xurros sense gluten que es venen als supermercats Mercadona | Cedida

Moltes persones celíaques estan plasmant les seves queixes sobre els aliments sense gluten, adaptats a la seva intolerància que es venen als supermercats. Ho fan a través de les xarxes socials. Recentment, una de les últimes crítiques s'ha convertit en rial després que Mercadona hagi decidit contestar a la queixa del consumidor. Concretament va ser Javi Román el que es va queixar sobre el preu d'un dels productes de la cadena valenciana, concretament els xurros.

A través de Twitter va compartir una imatge on es veu el preu d'una bossa de xurros de 24 unitats que costaria uns 75 cèntims i 1,50 euros el quilo, i al costat el dels xurros sense gluten en els quals el pack inclou un total de vuit unitats per 2,60 euros la bossa de 150 grams i amb un preu de 17,33 euros el quilo.

La indignació del client celíac va arribar a un cert nivell, i inclús va escriure la següent frase mostrant el seu malestar: «Sóc celíac, no sóc ric». La publicació, que s'ha convertit en viral a les xarxes, ha generat comentaris de tot tipus. Alguns usuaris li donaven el seu suport, assegurant que «no eren celíacs per gust».

El missatge va generar debat a les xarxes

D'altra banda, molts van defensar també a Mercadona justificant l'alt cost de les farines i el procés d'elaboració per acabar generant un producte sense gluten. Entre els comentaris, un usuari va assegurar que no li farien cas i que canviés la seva alimentació per productes més sans.

No obstant això, Mercadona sí que va donar resposta a la queixa del celíac, un fet que va sorprendre. Va assegurar que prendrien nota i que actualment treballen per oferir els seus millors preus i qualitat als clients: «Hola Javi, ens esforcem a oferir productes amb la millor qualitat al millor preu. Ho transmetrem als responsables. Gràcies».


Comentaris

envia el comentari