Mercadona obrirà el seu segon magatzem online a Ripollet, Vallès Occidental

El centre logístic tindrà més de 25.600 metres quadrats i se sumaran als 10.500 del de la Zona Franca de Barcelona

Mercadona obrirà el seu segon centre logístic per compres 'online' a Ripolle
Mercadona obrirà el seu segon centre logístic per compres 'online' a Ripollet   | Mercadona

Mercadona amplia el seu «rusc» de centres logístics destinats al comerç electrònic. Després que la companyia valenciana triés la Zona Franca de Barcelona per situar un magatzem dedicat al negoci ‘online’, amb 10.500 metres quadrats i que està previst que entri en funcionament a partir de l’any 2020, ha decidit comprar uns terrenys a Ripollet, municipi del Vallès Occidental, per instal·lar el segon centre logístic de Mercadona a Catalunya.  

En aquest cas, les instal·lacions al Ripollet tindran una superfície de més de 25.600 metres quadrats, dels quals 15.650 seran destinats a construir la plataforma logística ‘online’, i es preveu que estiguin operatives durant el pròxim any 2022. D’aquesta manera els «ruscs» de la Zona Franca de Barcelona i Ripollet se sumaran al que l’empresa de Juan Roig va obrir el passat 21 de maig d’aquest 2018 a València, sent aquest un centre de proves pilot amb un total d’uns 13.000 metres quadrats de superfície.

Dos centres logístics per Barcelona i la seva àrea metropolitana

En aquell moment la cadena de supermercats ja va comunicar que, després d’inaugurar el centre de proves pilot de València, continuaria el projecte buscant altres localitzacions per les zones de Madrid i Barcelona, sent aquesta última l’escollida per construir els seus dos nous centres logístics destinats al comerç electrònic.

Les instal·lacions de Ripollet estaran operatives el pròxim any 2022
Les instal·lacions de Ripollet estaran operatives el pròxim any 2022 | Mercadona

El «rusc» de Ripollet, que s’inaugurarà el pròxim 2022, i el de la Zona Franca, el 2020, seran uns centres logístics que cobriran tota la demanda del negoci ‘online’ de Barcelona i d’aquells municipis que es troben a la zona nord de l’àrea metropolitana. Per una altra banda, les instal·lacions seran construïdes al sector d’activitats econòmiques ‘El Martinet’ de Ripollet per l’empresa de logística Goodman Group d’Austràlia, però Mercadona serà l’encarregat d’adaptar-les a les seves necessitats operatives.

Mercadona aposta per l’alimentació vegetariana i vegana

La cadena de supermercats valenciana sempre està pendent de les necessitats dels seus clients i ara ha apostat pels ‘superaliments’, oferint germinat d’alfals i col verda. D’aquesta manera vol atreure un públic vegetarià i vegà, ja que aquest tipus de dietes cada cop tenen més seguidors, guanyant molta popularitat. Així doncs, aquests ‘superaliments’ se sumen també a la llista d’altres novetats que Mercadona ofereix en els seus establiments, com pizzes amb massa farcida o els populars ‘smoothies’.


Comentaris

envia el comentari