Imatge d'un dels supermercats de la cadena

Noves mesures de Mercadona per garantir la seguretat dels seus treballadors

La cadena de supermercats continua controlant l'aforament i dispensant guants als clients

Mercadona continua vetllant per la salut dels seus treballadors i dels consumidors que acudeixen a comprar als seus supermercats. Ara la cadena ha fet una nova entrega als empleats per protegir-los del coronavirus: unes ulleres de protecció ocular. A més, disposen també d'utensilis i material higiènic de prevenció, tant en zones de venda com en magatzems.

Preferència a gent gran, sanitaris i policia

La nova mesura se suma a les moltes ja adoptades per Mercadona fins ara, com la delimitació de la distància de seguretat a les caixes, el control d'aforament màxim amb una cua per entrar a l'establiment mantenint sempre el metre de distància, l'ús obligatori de guants a les botigues, que el mateix supermercat dispensa als clients en els accessos, o la preferència a l'hora de comprar que la cadena dona a qui s'acredita com a persona d'edat avançada, discapacitat, embarassada, personal sanitari o membre de les forces de seguretat.

Les mampares de metacrilat continuen instal·lades a les caixes i l'horari  de Mercadona segueix reduït de 09.00 a 19.00 hores. A més, els clients compten amb la possibilitat de netejar-se les mans amb gel desinfectant i paper en entrar i en sortir de la botiga.

Protecció Civil recomana l'ús de mascareta

Precisament aquest dijous Protecció Civil  ha emès un nou comunicat resolent preguntes i respostes que pot tenir la ciutadania sobre el confinament, en el qual ara recomana fer ús de mascareta per sortir a comprar, entre altres coses. Cal, a més, acudir sol a fer la compra i fer-la de manera àgil, a més de pagar en la mesura del possible amb targeta de crèdit per evitar contacte amb l'efectiu.